Igår var vi..

..på bio!

Japp, vi såg 17 again och den var hur bra som helst faktiskt. Var på bio förra veckan också och såg 2 lovers, OMG, A BIG NO NO, för er stackare som har sett den, jag beklagar och för er som inte sett den, SE DEN INTE!

17 again var sjuktbra, ni måste se den, om inte så kommer ni missa en sjukt bra film faktiskt.
Danira slutade tidigare och vi fixade oss hos mig, sen kom Kate och hämtade oss och vi var tvugna att berätta om våran helg i Arts och de har övertalat mig att gå dit på fredag igen, hur jag gick med på det är fortfarande otydligt.

Ikväll tror jag att vi ska gå till Maya eftersom de har nån Cristal fest eller nåt (om jag har fattat rätt) om vi inte går dit så får jag se vad vi gör.
Det regnar idag :'(, men sånt får man ta i London efter att det har varit soligt och 17 grader i nästan 4 dagar i rad!

Igår när vi var på väg hem från bion, så frös Danira till och sa, OH MY GOD, OH MY GOD. När vi såg det som hade fått henne att stelna till. fattade vi.
En man gick med 2 kvinnor och slog sönder den ena, han knuffa och slog henne medan den andra bara tittade på och var hur kall som helst.
Mannen gav den andra en påse, som han höll i, som hon skulle hålla så att han kunde slå den andra ännu mer, HELT SJUKT!

Hur trevliga människor än är här, så skulle ingen hjälpa dig på gatan, tunnelbanan, i affären eller nån annanstans om nåt sånt händer, jag vet inte hur det skulle gå till i Sverige, har aldrig sett att en kille misshandlar en tjej öppet på gatan och jag vet inte om nån skulle göra nåt för att stoppa det om det såg det?
När vi var på Sound för några veckor sen så var vi på toa och på vägen ner, så knuffade en kille ner en tjej för trapporna, inga vakter var där för att se det eller stoppa det, men ingen annan gjorde heller nåt.
Om nåt sånt skulle inträffa i Norrköping skulle du antigen känna killen som gjorde det eller tjejen som blev utsatt för det och kunna hjälpa till, man är på hemmaplan då och vet vart man kan och inte kan lägga sig i, men har man inte bott i London hela sitt liv så är man inte så "streetsmart" som man vill tro att man är!



XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback