Fy fan vad..

..trött jag är!

Kan verkligen inte ens beskriva med ord hur sömnig jag är och klockan är bara halv 11 (aa, här iaf). Har inte gjort nåt speciellt idag ens, tog barnen på en snabb promenad imorse eftersom Mia har fått vattenkoppar och kan inte vistas bland andra barn, så med tanke på det går de inte till nursery ens.
Matade dom när vi kom hem, la dom för att sova, strök kläder, de vakna, gick till parken, åt igen, lekte igen, kollade INTE på Balamory idag, konstigt nog :S

Igår kväll var vi på Flava's för att kolla på karaoke, för sist vi var där var det så fucking kul, en man som var ca 70 år sjöng den där låten; SINGING DUUUAA DIIDDDY DIDDY DAAAM DIDDDDY DOOO, vi såg en kille som var kopia av Flavor Flav (fatta ironin när stället heter Flava)
Mötte upp Elin på Ealing Broadway och gick mot Flava's, och herregud vad tråkigt det var igår. Sorry Elin att du fick uppleva det :S men Flavor Flaav var där igår igen..

I lördags var vi på Arts Club, INGEN av oss blev full förutom Melisa, på några drinkar bara. Jag, Danira och Kate drack ABSINTH utan att känna av nåt, herregud asså.
Efter Arts Club gick vi till KFC för att käka, och jag har inte skrattat så mkt sen jag kom hit. Melisa började prata med kycklingarna och fråga oss om de är syskon, sen la hon dom bredvid varandra och undra om de var tillsammans och började nästa gråta och säga ; SORRY CHICKENS! För att sen äta upp dom :P
Jag ramlade I TAXIN, fråga mig inte hur, men jag slog sönder mig iaf!

Nu ska jag sova, i helgen ska vi hem till Melisa för en tjejkväll, hon åker till Bosnien på söndags och hennes v-föräldrar ska till Turkiet, så vi ska dricka ihjäl oss på lördag och KANSKE gå ut!



I LOVE LONDON!

XoXo

Är det..

..helg?

OMG, jag förstår inte att det är fredag igen?!
Veckan har gått sjukt snabbt, nästan lite för snabbt. Känns som om att det var söndag igår och jag sa till Danira och Melisa; OMG, imorrn är det måndag IGEN!
Men nej nej, idag är det fredag och ingen utgång ikväll eftersom mina och Daniras v-föräldrar är på middag hos Sanja. Melisa är hos Danira och jag är hemma själv.

Gjorde en pizza (färdigpizza, la in den i ugnen bara). Druckit cola och kollat på TV.
har städat hela dagen, hämtat upp barnen från nursery, städat igen, matat dom, städat och strukit kläder. Pratade med älsklingen Irma förut som berättade en sak som hände på Otten igår, OMG SÅ BÄST!  Varför missar jag alltid allt det roliga?
DESSUTOM LYSSNADE HON PÅ MAMACITA UTAN MIG! :@

Vet verkligen inte vad vi ska göra imorgon, allt beror på vädret. De har sagt att det antigen bara blir kallt eller så kommer det att regna, men ooh, ORKA!
På kvällen ska vi ut iaf, eller aa, jag, Danira och Kate iaf, ska till Arts Club. Jag vet att jag alltid säger att vi ska dit och sen går någon annanstans, men imorrn SKA VI DIT!

Nu ska jag kolla på tv lite till, har fått nog av Balamory idag också :P



XoXo

Idag har jag..

..shoppat lite!
 
Kände att det var ett tag sen jag shoppade, så medans barnen var i Twins Club gick jag till Ealing för att shoppa lite. Köpte en massa saker, bla 2 Britney Spears parfymer som jag ÄLSKAR. Älskar iofs alla hennes parfymer, med de två jag köpte hade jag inte, så jagh ar uppgraderat mig lite.
Efter shoppingen gick jag hem till Danira en stund, hon har babysitting ikväll så hon och Melisa ska kolla på film och serier och jag ska på date med I.
Vet inte riktigt om jag orkar om jag ska vara ärlig, det är fult väder, det regnar 5 min sen är det sol i 5 min, skitjobbigt asså, men jag antar att det är sånt man får ta efter att ha haft hur fint väder som st de senaste 2 veckorna. :(









XoXo

I really..

..dont know!

Vet verkligen inte vad jag ska skriva här mer, samma visa dag in & dag ut! Har inte träffat tjejerna å hur länge som helst heller, Danira kom förbi en stund med Luna idag eftersom det regnade ute och vi inte kunde gå ut till parken med barnen.

J ringde igår och vi snackade ihjäl oss, mest om fotboll. :S
För er som inte vet så träffade jag J på Sound i lördags när vi var ute och rökte (man går inte ut på balkonger och röker utan man måste gå ut på framsidan) så vi 3 satte oss ner på en liten bräda för att röka när J och hans kompis kom fram till oss, och så wasted som jag var, bad jag dom sätta sig ner bredvid oss.
Jag; u can sit here in our VIP
J; Is this VIP? Don't we get a bracelet or something.
Så jag gav han ett av mina armband.

Igår när han ringde dog vi av garv åt just det.
Nu ska jag se på Gossip Girl!

XoXo

Nu ligger..

..jag i sängen!

Har varit en stessig dag idag faktiskt.
Vaknade vid 8, tog barnen till nursery vid 9, kom hem, städade hela huset. Plocka upp barnen, gav dem mat, lekte med dom, la dom för att sova, strök lite kläder. Väckte barnen gav Mak hans medicin (han äter som han ska nu), sen kom Sanja med Liam och Ella, jag lekte med alla 4, fråga mig inte vad vi lekte eftersom jag hittade på alla lekar i mitt huvud. Har även ritat Balamory till Mak hela dagen, har ritat hus i alla färger. Balamory handlar nämligen om en stad i Skottland där det finns massa olika färgade hus vid havet, så dom sjunger; Can you see all the coulered houses lying by the sea? Well thats the part of the story in Balamory, laa laa laa!
Har gjort sjukt många ritningar med alla hus vid ett hav.

Glömde berätta om våran nya kompis på bussen hem i lördags, HAHA! Två killar satt vid sätena bredvid oss och började prata med oss (as usual) en av dem jobbade för L'oreal och berättade att L'oreal äger ALLA märken, whatever liksom. Men iaf så frågade han vart i Sverige jag kom från och när jag svarade Norrköping (sorgligt nog) sa han; No Shopping, u can't shop there? what a sad little town. Vi kissade av skratt.
Sen berättade han (HAN VAR 100& ENGELSK) att han vart i Ljubljana och frågade oss hur man uttalar det så Danira förklara.
D; Ljubljana.
Killen; Jebjana.
D; HAHAHAAHAHA, noo, Ljubljana.
K; Jeb-JANA!
D;HAHAHAAHAHA
K; Uhh, look at me, I can preunace it.
D; HAHAHAHAA
K; uhh, look at me, I got perfect teeth.

Asså så rolig han var, vi pratar om honom och hans kompis fortfarande, borde ha tagit deras nummer så att vi kunde umgås med dom, sjukt roliga var dom kan jag lova!
När han efter ett tag FORTFARANDE inte fatta så släpper Melisa bomben
- Samo mu reci, L i J zajedno (säg till han att lägga ihop L och J)
Jag och Danira kissade på oss nästan, hur fan ska en kille från England fatta hur mn uttalar ett ord bara för han lägger ihop L och J, asså hilirious!



XoXo

My friend has..

..done it again!

Måste berätta att min kompis (kallar henne fortfarande X) har gjort det igen, igår när vi var och promenerade! Vi 3 ska ju nämligen åka till Paris en helg för Daniras födelsedag, så vi höll på att prata om Paris och en massa andra saker så frågar X mig, varför jag inte röker.
Jag; För jag har ont i magen, dessutom drack jag igår, kan innte röka dagen efter!
X; Ahaa, jag har bajsat 5 gånger idag. Jag kommer aldrig mer ha ont!
Jag; Jag har bara bajsat en gång, drf har jag ont :S
Y; Jag ha inte bajsat en enda gång idag.
X; Sen jag börja dricka de där tabletterna bajsar jag oavbrutet men när jag slutar dricka dom bajsar jag aldrig :S

Aja, inget mer med det. När vi skulle svänga in i X gata går en kille förbi oss och säger; God natt tjejer. VI DOG, som vanligt! Han sa det på bosniska och inte nog med det, han hade gått bakom oss hela tiden och vi är inte lite högljudda om man säger så.
Jag och Y (kallar den tredje för Y) fick tårar så mycket som vi skrattade medans X började prata med den här killen om nåt, o herregud vad roligt det var. Varje gång nån förstår oss så pratar vi om bajs :S



XoXo

I dont like..

..living under your spotlight!

Kan inte få ut Jennifer Hudsons låt, spotlight, ur huvudet fan :S inte så jäkla konstigt när den är på radion 24/7 som spelas 24/7 i det här huset, men jag har inget emot musik som spelas hela tiden, så it's coooool!

I lördags var vi ute, vi var i Sound.
Sound är den första nattklubben jag besökte när jag kom till London, hade kul första gången och trodde att det var WOW där, men efter att ha varit på andra klubbar fattade jag att det inte var värsta grejen. Men när vi var där i lördags, herregud vad roligt vi hade!
Har inte haft så kul sen vi var i Arts Club, vet inte varför men musiken och allt var bara så bra. Har tyvärr inga bilder från kvällen, eller jag har några men alla är FUCKED UP!
Fattar inte hur vi lyckades ta så fula kort om jag ska vara ärlig, för mkt dricka? maybe..

min data krånglar nu, får uppdatera sen igen.

XoXo



Kan väl..

..skriva nåt!

Mina v-föräldrar har gått ut för att ta en drink tror jag och jag är barnvakt. Rätt lungt med tanke på att barnen sover så jag kollar på TV och surfar runt lite på nätet.
De har varit lite sjuka och haft feber rätt så mycket, de har fått medicin så I hope they'll be fine soon :)

Har inte gjort så mycket idag, var hos doktorn för att anmäla mig som en engelsk patient (HAHA, DEN ENGELSKA PATIENTEN), hämtade upp barnen från nursery, gav dem mat, kollade på Balamory, de sov en stund, sen till parken, sen hem för att äta, leka med dom, bada dom och nu sover dom, a very busy day!

Imorgon ska min v-familj och Daniras v-familj till legoland så vi ska ut och utforska staden igen och sen på kvällen ska vi till Maya.
Igår kväll var vi på the Lodge Tavern och tog några drinkar i brist på annat att göra. Danira hade lärt känna en ny tjej i parken som heter Kate, så vi gick för att lära känna henne, asskön tjej faktiskt. Äntligen en engelsk kompis, HAHA! Som Dado sa; (Daniras v-pappa) VA, HAR NI EN ENGELSK KOMPIS? hahaha

Inget mer har hänt, uppdaterar mer imorrn om jag har tid så jag kan berätta om våran dag/helg

XoXo

Blev en aning..

..sjuk igår!

Fy helvete säger jag bara. Satt hemma hos Danira i tisdags och kände att min mage knöt sig, och jag sa till tjejerna att jag har sjukt ont i magen, men de trodde att det var för att jag åt för mkt godis, det märks att de inte känner mig så bra än, JAG MÅR INTE ILLA AV FÖR MKT SÖTSAKER. När jag kom hem frågade min v-mamma om jag hade ont i magen och jag sa att det kändes som om att jag hade kramper i magen och hon kände detsamma tydligen. När vi gick upp för att lägga oss, sprang jag in på toan och spydde som fan.
Gick och la mig men vaknade upp varannan timme för att spy, vid 5 tiden på morgonen gick jag ner för att lägga mig på soffan. Inte för att det hj'lpte, jag spydde exakt lika mkt och var uttorkad som fan, men kunde inte dricka nåt eftersom allt framkallade spyattacker.
Mitt blodtryck sjönk som fan och jag sov bort hela dagen.
Danira ringde mig och BAD mig friskna till på lördag, att jag skulle tänka på Arts Club och S så skulle allt bli bra.

Idag mår jag bättre tack och lov, hade bara nån 24 timmars kräksjuka, men jag har överlevt :D tack vare att tänka på S och Arts Club, HAHA!
Nu ska jag titta på tv.

XoXo

The curios case..

..of the missing newspaper!

När vi satt i Starbucks fick vi se en gubbe som såg ut som en spion/detektiv och Gud vad roligt vi hade på hans bekostnad!


I Starbucks händer det.


Tidningen är på plats.


Fortfarande där


Getting paper 2 break the ice!


Ursäkta, var är min tidning?


Gav hon mig allt?


Japp, det gjorde hon!


Mystery solved :D

XoXo

En söndag..

..i London!

Det var så sjukt FINT väder här i söndags, oh kan inte ens förklara med ord hur fint det var. Så jag, Danira och Melisa bestämde oss för att åka till Hampstead och gå omkring en stund och sen sätta oss i den stora parken där vart ALLA sitter och sen åka hem eftersom jag hade babysitting kl 8 och vi skulle vara tvugna att åka hem innan 7.

När vi hade gått runt lite i Hampstead DOG vi nästan av hunger, så vi satte och på Carluccios och åt mat och efter det gick vi till den dät stora parken. Sjukt fint väder, man såg hela London, MASSA folk och bara njöt. Vid 3 tiden ringde min v-mamma och sa att jag inte behövde sitta barnvakt och att jag hade HELA dagen med tjejerna, LYCKA LYCKA LYCKA!
Vi köpte glass och satte oss på Starbucks med varsin kaffe, där lekte vi CSI Miami med "The curios case of the lost newspaper" berättar om det i ett annat inlägg.

Vi dög nästan så trötta vi var i Starbuck, vi ville inte gå ut eftersom kl var typ 5-6 och vi trodde det skulle vara skitkallt ute, jag hade bara svarta strumpbyxor och en "kjol" och de hade inga jackor, men så fort vi kom ut var det inte det minsta kallt, så jag föreslog att vi skulle åka till Enbankment där vart Big Ben och London Eye är, men då sa Danira att det skulle vara kallt eftersom Themsen är där och det är kallare vid vattnet. Så vi åkte till London Bridge istället, gick lite vilse och hamnade på Tower Bridge istället, från Tower Bridge promenerade vi till London Bridge och därifrån till Enbankment, vi gick i flera timmar kan jag lova utan att stanna eller sätta oss ner nånstans.
Gick vilse när vi letade efter London Eye, som är hur stor som helst OCH upplyst. Men efter ca en timme hittade vi och guess what?
Det var inte det minsta kallt vid vattnet.

Klockren dag hade vi verkligen, skrattade ihjäl oss åt allt och inget. Pratade om en massa saker som inte är vettiga, massa gamla fyllehistorier och allt möjligt. LOVELY!

























XoXo

Nu ska jag..

..blogga lite!

Har inte haft nån tid för uppdatering. Barnen har varit hur sjuka som helst. Mak spydde igår och Mia har lunginflammation :(

Ska berätta lite om helgen.
I fredags hade jag som sagt babysitting hos en fransk familj, gick hur bra som helst. Kom dit vid halv 9 och ungen sover vid 9. Så jag satt vid datorn till halv 1 då hans föräldrar kom hem, kom hem och la mig direkt.

I lördags fyllde Luna 2 år, och som jag har skrivit tidigare överdriver de alla med sina barnkalas här, Luna som fyllde 2 år hade en DJ, EN DJ, fatta det?!
Det var hur bra musik som helst så att jag Melisa och Danira kunde också dansa och ha roligt. Vi stannade kvar och hjälpte till att städa efter det direkt hem till Danira, fixade oss och gick ut till ett ställe i Notting Hill som heter Arts Club. GUUUD VAD ROLIIGT VI HADE!
Visserligen är det ett estet ställe, men who cares? That's my type of place.
Drack absinht efter att jag lovat mig själv att aldrig i mitt liv göra det igen efter en incident för några år sen och typ 5 coctails, HADE DEN PERFEKTA FYLLAN KAN JAG LOVA!
Efter Arts Club gick vi till Kentucky Fried Chicken och åt mat.

I söndags skulle vi inte göra nåt speciellt med det blev mycket ändå, berättar om det i ett annat inlägg, här kommer lite bilder från Arts Club.



























XoXo

HAHAHA..

..HAHAHA!

När vi väntade på tunnelbanan igår, så spottade jag ut en chilikärna jag hade kvar i munnen efter maten och sa till tjejerna;
A; Jag har chilikärnor i munnen kvar från Wagamama, jag spottade ut en nyss, där är den (pekar på den)
D&M; HAHAHA.

Efter ett tag så spottar jag ut mitt tuggummi.
M; Vad gjorde du ?
A; Spotta ut mitt tuggummi (?)
M; HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
D&A; Ööh, va?!
M; Jag trodde det var en kärna från maten.
A; Snälla Melisa, tuggummit var lika stor som en cashwe nöt? Tror du inte jag hade spottat ut det tidigare om det var en kärna?
D;HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!

XoXo

Min värdmamma påstår..

..att jag dricker för mkt cola?

Japp, det sa hon idag när vi hade ätit färdigt igår, kom på nyss att jag inte har nämt det. Så idag har jag som en nörd gömt cola i mitt rum och druckit. Vem fan gömmer drycker i sitt rum om inte jag ? Inte för att hon bryr sig om jag dricker så mycket cola eller, utan hon tror jag kommer få kramper i magen :S KNAPPAST, jag kan handskas med Coca Cola :D

Ikväll har jag babysitting hos en fransk familj som Danira brukar babysitta hos, men Danira måste ta hand om Luna idag så hon sa till mig att gå dit. Jag har inget emot att sitta barnvakt åt ett barn som sover, problemet är att den här familjen inte har en TV, DET ÄR 2009!
Aja, de har en dator iaf, jag kan sitta på msn om inget annat. Bättre det än att sitta och läsa böcker tex .

Nu måste jag en sväng förbi Danira också för att fixa hennes hår till imorgon.


Coolaste t-shirten EVER!


Mit cola stash :D

XoXo



Har bara lite..

..städning idag!

Behövde bara städa övervåniningen idag,  och damma nedervåningen, vilket tar ca 40 min. Min värdmamma fyllde år den 11:e, så ikväll ska alla hennes kompisar komma förbi för att dricka kaffe och äta tårta. Så hon ska städa nedervåningen eftersom det är skitmkt jobb.

Kunde inte öppna ögonen imorse när alarmklockan ringde. Trodde att jag drömde och kunde fortsätta sova, vilket resultera i att jag kom ner kvart över 8, men äsch, jag är inte i lumpen!
Såg att barnen fortfarande var i pyjamas, så jag klädde på Mak. När min värdmamma kom ner sa hon att de ska gå med pyjamas till nursery idag (?)

Sen kom jag på, det är Red Nose Day idag, en insamling för barn med cancer ( I Think ), det säljs tröjor här också som är hur coola som helst, svart-vita är de, dt finns människor på tröjorna , som alla har röda näsor men på bilden är det bara näsan som är röd.
Ska lätt köpa en sån :D

Igår var vi som sagt i Westfield, köpte en tvärcool tröja på Berschka med Bart Simpsons tryck på, så COOL och ett par tights från Zara. Efter det gick vi till Wagamama (ett thaiändskt ställe) för att äta. Bredvid oss satt det ett par och åt mat, vi trodde det var deras första date, fråga mig inte varför men jag började analysera hela deras date. HAN pratade under hela dejten och koncentrerade sig på att hålla ögonen på bara henne, medan hon åt och kollade runt och drack sitt vin. När vi var klara och skulle betala såg vi att hon ätit upp all sin mat och druckit upp hela sitt vinglas medans han fortfarande hade allt kvar.
Jag ville dö av skratt, satt verkligen och koncentrera mig på deras date, han märkte väl säkert inte ens att jag tittade på dom så fokuserad som han var, fast jag såg att hon blev obekväm av att jag tittade på de hela tiden, så¨jag bestämde mig för att stirra istället :D







XoXo

Pratar med..

..min bror på msn!

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

pappa har addat mig på facebook

Drazen säger:

hahahah aa herregud

Drazen säger:

hur han kämpa med att göra den

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

SKOJAR DU?

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

hahahahahahahahahahahahahha

Drazen säger:

nee ja doog av garv

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

berätta

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

snälla

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

förgyll min vardag
Drazen säger:

aa ja orkar inte anja

Drazen säger:

tänk dig bara pappa dum som han är med datorer och englaska gör en facebook

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

HAHAHAHAHAHAHAHA

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

kan tänka mig hur han satsa och svor allt möjligt

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

vänta när han ligger sin bild å facebook bara

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

i sin röda dress

» bambii - never pick the white chocolate . säger:

den han köpte i USA

Drazen säger:

hahahah

Drazen säger:

anja herregud vad ja ber att ingen hittar dne dära bildne

XoXo

Nu ska jag..

..ta och vila lite!

Tog barnen till parken i ca en timme, kom hem och åt mat.
Nu vill jag bara ta en cigg och hoppa in i duschen.
Jag, Danira och Melisa ska till Westfield ikväll, jag ringde Hussein och frågade om han ville med, men han visste inte och sa att han skulle höra av sig senare.

Jag är halvdöd asså, ville bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag går ut och tar en cigg. Längtar efter att få komma ut ur huset en liten stund åtminstone.
Orkar inte sitta hemma längre och gå till parken, vill träffa människor.

På tal om parken, var det en tvärhet kille där idag. Ung var han också, med ett litet barn, nu vet jag inte om det är barnets pappa eller nån bekant till den lilla pojken. Men med min tur så är det säkert hans pappa :D

XoXo

Har så mycket..

..tankar just nu!

Saknar verkligen alla där hemma, men jag saknar varken Sverige eller Norrköping!
Vill hem och träffa min familj och  mina kompisar, saknar er alla sjukt mycket.
Vill vakna på morgonen i min egna säng efter att ha sovit bort hela dagen, duscha i MIN dusch, fixa mig i MITT hem, ringa MINA kompisar och träffa de för en fika i Coffe House, gå förbi Merdi en stund ta en kaffe med henne och kedjeröka. Gå ner för backen för att ta buss 117 eller 118 och komma hem igen, dricka kaffe med min mamma och fixa mig för en fika i Soda med Vanja och alla andra.

Det låter sjukt, ni tänker säkert; OMG hon är i London och saknar hem. För att vara ärlig saknade jag inget alls i början, men nu dör jag nästan tror jag, vill bara se alla och kunna skratta åt våra dumma saker och interna skämt som ingen annan nånsin kommer förstå sig på.
Det är oerhört jobbigt att vara ifrån alla, jag har en chans att komma hem i April på min brors 19-års dag, men jag ska INTE komma, kommer jag hem då så kommer jag inte vilja återvända till London.
Kommer jag hem i April så har jag bara varit här i 2 månader, jag måste hem sen i Juni på min brors student och jag vill inte flyga hem varannan månad, inte bara för att jag är livrädd för att flyga utan för att jag kommer spricka om jag måste lämna alla igen.

Jag älskar er alla sjukt mycket och saknar er till döds, hur jag har klarat mig nu i en månad UTAN er kommer att förbli ett mysterium för mig.
Visserliger har jag kompisar här, Danira och Melisa är underbara. I, A, S o M ringer nästan varje dag och kollar hur det är med mig och jag uppskattar det verkligen jättemycket.
Alla mina kompisar i Sverige frågar också hela tiden hur jag har det, jag har det bra, oroa er inte för nåt. Jag saknar er bara, inget är detsamma utan er.

Har så mycket tankar och funderingar just nu kring allt och alla. Det bor lika mycket människor i London som det bor i hela Sverige, bland så många känner jag mig ändå helt själv och ensam. Jag vill att folk ska komma och hälsa på mig men hur kommer det bli sen när ni lämnar mig så som jag lämnade er ?















XoXo

Jag dissar..

..allt annat!



-Detta är min lilla by.
Med sina 2 café, Cinnamon och Oscar's, är den otroligt charmig.
Vi har dessutom Ealings bästa Fish n' Chips i the Blue Ocean.
Ett litet bibliotek kan man också se på denna lilla huvudgata.
AAJJ LÖÖÖV JUU PITSHANGER LANE!


They are..

..home now!

Eller aa, min värdmamma har kommit hem iaf, värdpappa är på jobbet. stackarn var tvungen att gå till jobbet direkt från flygplatsen :S
Barnen blev katastrof så fort hon kom hem, de började gråta och gnälla för ingetting, de är alltid såna när deras föräldrar är i närheten..

Jag tog de till parken en snabbis, eller vi tog en promenad runt parken, orkade verkligen inte leka i parken, det är inte så varmt som det var igår och dessutom har jag verkligen för lite i sömn, vill däcka på plats bara jag sätter mig ner och sitter still i 5 min.

Melisa skickade sms och fråga om de har kommit hem och att vi ska sitta hemma idag och ta det lungt. (Hon menade att vi inte ska ses överhuvudtaget, NÅN AV OSS) om hon tror att jag ska sitta hemma, när jag har gjort det 2 dagar i rad, så tror hon FEL, ska göra nåt själv om det så behövs, eller så ska jag ringa I och träffa honom.
ORKAR INTE  VARA INLÅST IKVÄLL OCKSÅ!

Aja, nu måste jag göra nåt kreativt innan jag somnar.



XoXo

Vi somnade på..

.. soffan inatt!

Danira följde Melisa en liten bit hem igår kväll och jag stannade kvar eftersom jag inte kunde lämna barnen själva.
Gav Mia medicin igen vid 10 tiden, var  tvungen att väcka henne stackarn, tack och lov så tkr hon om medicin då det var inga större problem.

Jag och Danira däckade totalt i soffan, jag på den stora och hon på den mindre. Vaknade upp med ett ryck, trots att jag bara vilade ögonen, och bad Danira lägga sig på den stora och jag gick upp till mitt rum. Hämtade täcke och kudde till henne (min säng är inte tillräckligt stor för 2). Hon sa att jag hade fått sms, trodde först hon pratade i sömnen, men jag hade verkligen fått sms och inte hört nåt, jag måste verkligen ha däckat och jags om trodde jag bara vilade mina ögon :S
Det var I som ville att vi ska ses nästa vecka, vad tycker ni, ska jag gå på en dejt ?

Snart kommer mina värdföräldrar hem från Barcelona, det ska bli skönt faktiskt. ,
Att ta hand om 3 åriga tvillingar är inte direkt det lättaste kan jag lova er.
De har varit hur bra som helst, inte frågat efter mamma och pappa, eller aa, inte mycket iaf. Mia älskar allt som är rosa, så när de har frågat vart mamma och pappa är sa jag bara att de är iväg för att köpa en pink dress till henne och det var allt.

Nu ska jag kolla på Cbeebies och ännu mer Balamory (JIPPI!)
Så hörs vi sen



XoXo

Desperate housewifes..

..med Melisa och Danira!

Mia fick feber idag, vid halv 6 tiden, från ingenstans, helt spontant sådär. Tog tempen på henne och den visade 40 grader, jag vid 40 kan inte leva medans hon kunde gör allt möjligt så jag bad Sanja komma över, hon tog tempen på henne som visade ca 38.
Vi gav henne medicin och febern gick ner ganska snabbt.

Mak har däremot slagit sönder sig, han har ett blåmärke mellan ögonbrynen (?), han har skärt upp sin läpp och sitt finger, jag har ena foten i Sverige när de kommer hem och ser att barnen är demolerade.
Har suttit och skrattat för mig själv under tiden vi kollade på Gossip Girl och nu medan vi tittar på Desperate Housewifes och det enda jag kan tänka på är Maks blåmärke, hur han lyckades kommer jag aldrig att först..

Nu ska jag ta en cigg med Melisa innan hon ska hem, Danira, mitt hjärta, ska sova hos mig ikväll igen :D

XoXo

Nu är jag hemma..

..från min fika meed barnen!

Det var sjukt soligt på Pitshanger Lane idag, så jag tog barnent till parken. Daniras värdmamma var där med Luna, eftersom Danira skulle laga mat lite snabbt och sen komma bort till parken så att hennes gravida värdmamma kunde gå hem och vila.

Vi orkade verkligen inte vara kvar i parken, det var så mycket folk och en massa småbarn som var äldre än barnen vi tar hand om, så vi gick och tog en kaffe i Cinnamon.
Snackade om hur vi ska göra i helgen, Luna ska fira sin riktiga födelsedag den här gången i en stor lokal och vi ska ut på lördag men kalaset är från 4-7, sen måste vi stanna kvar och hjälpa till att städa efteråt (jag måste inte, men vill). Det kommer ta ett bra tag och sen ska vi ut till Maya igen, så vi funderar ut hur vi ska hinna med allt innan kl. 9

Nu ska jag ge barnen nåt att äta.

XoXo

Är så himla..

..sjukt trött!

Sov knappt nånting inatt, satt först uppe med Danira och kollade på Yo Momma och hon däcka i soffan och jag gick upp och la mig i min säng, det var tvärkallt i mitt rum också, fattar inte varför?
Mia vaknade som sagt under natten och ville ha nåt, men sen så vaknade de 6.30 och ville inte sova mera. Jag gick upp med dom, gav dem kex, de fick gå på toa, sen frukost, sen toa igen, sen klä på dom, byta blöjor (på Mia iaf), leka med dom, laga deras mat, sen toa igen, då kom Danira med Luna så tog vi dem till dansen, kom hem, åt mat, toa IGEN och nu äntligen sover de och jag känner mig helt slut nu.

Nu måste jag diska eftersom jag inte gjort det sen de åkte typ sen ska jag städa köket som ser förjävligt ut, måste ta ut soporna ikväll eftersom de hämtar de imorrn bitti, SJUKT TIDIGT och de måste vara utanför huset då, SNÄLLA KAN NÅGON PÅMINNA MIG ATT TA UT SOPORNA, det skulle uppskattas faktiskt!

Nee, nu måste jag göra nåt innan jag somnar i soffan :)



XoXo

Det finns en låt..

..jag gillar!

När Mak sitter på toa sjunger han typ 15 låtar innan han är klar.
Men det finns en som är på Cbebies (stavning) som är ett barnprogram, som Boliiboompa typ, så går det en massa olika program på det hela tiden.
Iaf, to get to the point, det finns en låt som några "teddybjörnar" sjunger.

One two, three, four, five, once I caught a fish alive.
Six, seven, eight, nine ten, then I let it go again.
Why, did you let it go?
Because it bit my finger so.
Which finger did it bite?
This little finger on my right.


Älskar den mest av alla barnlåtarna.

XoXo

Fucking..

..jumping bean!

Måste hålla Mak och Mia i händerna ( antigen den ena eller den andra ) och sjunga för dom;
Mia is a jumping bean, the biggest bean i've ever seen, she can jump so high, she nearly touch the sky, och så om och om och om och om OCH om igen!
Att de inte tröttnar asså, jag är helt slut hursomhelst, de ska iaf sova närsomhelst, vill helst lägga de i säng nu, men då kommer de prata med varandra och inte somna på en timme, dessutom måste de kissa och bajsa innan de lägger sig så jag ska göra det nu medans jag fortfarande orkar :D



2 all the jumping beans.

XoXo

Nu har jag..

..vaknat till!

Jag vaknade 6.30 rättare sagt, barnen väckte mig och de ville inte sova längre. Så jag gick upp med dom och drack kaffe, Danira hade somnat på soffan på nedervåningen och jag i mitt rum där uppe så att jag skulle höra dem på morgonen.
De lekte lite och sen vaknade Danira, jag och hon åt kex och drack kaffe (igen). Hon gick för ett tag sed måste  eftersom vi alltid måste vara hemma 8 på morgonen och börja jobba :)

Idag ska de gå på sin dans grej som börjar halv 11, innan det ska jag börja städa eftersom huset är SÅ STÖKIGT! Har inte städat ett piss sen de lämnade huset, barnet har fått stöka till hur mkt de än vill, vilket de annars inte får. Så idag blir det storstädning för min del, dessutom kommer deras moster hit ikväll och allt måste vara fixat och klart annar skmr hon säga till min värdmamma att jag inte gjort nåt.



XoXo

Sitter hemma..

..med Danira!

Melisa gick precis hem, hon bor ca 10 min från oss och bad oss ringa henna, jag har inget batteri och min värdmamma har tagit med sin laddare med sig ( vi har samma mobil ) och jag vet inte vart min är, så Danira fick ringa. Hon bad oss ringa henne 3-4 min efter hon lämnat mitt hus och vi kom på det nyss, hej döda imorgon, hon är en gata ifrån att vara hemma. Men men, hon är hemma i säkerhet nu.

Satt hos mig och kollade på Superskinny vs Superfat (eller vad det heter) vi satt och pratade om hur mkt vi äcklades av mat (hade precis ätit en hel Häägen Daazs glass och fullt med andra saker) och i stunden Melisa säger att hon äcklas kommer jag på att jag glömt att jag hade tagit fram en tiramisu kaka till oss, så jag la upp den i tallrikar till oss och den var som milkshake, helt smält, men vi åt ändå, SJÄLVKLART!

Nu sitter vi och kollar på tv, jag vill äta igen så ska försöka övertala henne att äta med mig så att jag inte känner mig fet som äter helt själv!
Tack och lov så ska hon sova här så slipper jag vara helt själv <3



XoXo

JAG HATAR..

..VERKLIGEN BALAMORY!

Ser jag nån mer ur Balamory igen, då dör jag, jag menar det, jag äcklas av dem så grovt att jag kommer börja spy så pass mycket att jag kommer kväva mig  själv i mina egna spyor och dö.
Mak har 3 DVD skivor med 5 Balamory avsnitt på varje, som spelas om dag in & dag ut.
OCH JAG TÅL DET INTE MER!
Tvingas jag titta på den där FULA miss Hoolie igen, då jävlar asså!
HATAR DET!


Hela idiot högen!


Och fucking störande Miss Hoolie!

XoXo

Glömde berätta..

..en sak!

En kommentar en av mina kompisar släppte i söndags, tänker inte säga hennes namn eftersom jag vet att hon kmr döda mig om hon får reda på det så lika bra att skita i det, för er spelar det ingen roll eftersom ni ändå inte känner henne, kallar henne X i den här konversationen!

Vi satt i Starbucks i Soho i söndags och ville gå och ta en drink nånstans, kunde inte bestämma oss om vi skulle till The Couch eller till O Bar.
Toaletten var precis där vart vi satt, men den öppnades hur sjukt som helst. Iaf så såg X en som jobbar där inne bära in toalettpapper, och vek sig av skratt medan jag och den andra bara tittade på varandra;
-HAHAHA, såg ni pappret?! HAHAHA, man kan torka hästar med den, ett papper räcker för att torka sig i flera dagar, HAHAHA!
Och hon värgrade sluta med sina kommentarer, vi såg aldrig pappret så vi fattade ingetting.

Jag gick in på toan och upptäckte att det inte var toalettpapper utan papper man torkar händerna med, på en sån där stor rulle, stackarn som om att hon är från bergen och precis sett det :D HAHA, BÄSTA EVER!

Då sa hon;
X; På tal om att skita gjorde jag nåt jag aldrig gjort förut.
Jag; Vadå?!
X; Jag sket i en offentlig toalett! Jag har aldrig gjort det förut i hela mitt liv! Nu ska jag börja skita i alla offentliga toaletter.
Jag; Vart var det då?
X; I Westfield av alla ställen, det största varuhuset, fatta vilket stort steg det var för mig!
Jag; Okej, kul för dig :S

Jag började märka att alla var tvugna att bryta revbenen för att komma förbi hennes stol, så jag säger åt henne ett par ggr och när en man kommer ut ur toan och ska gå förbi, kommer stackarn knappt igenom:

Jag; FLYTTA DIN STOL FÖR I HELVETE! Ingen kommer ju förbi dig (Hade sagt till henne 10 ggr innan det)
Mannen; Det är ingen fara, jag kommer förbi!

OMG, jag och den andra skrattade så att vi tjöt, tårarna forsade och vi kunde inte sluta, X flippade nästan över och vände sig till mannen för att tala om vilka småbarn vi var :S
BTW; för er som INTE fattade historian, så pratade vi bosniska hela tiden och mannen var tydligen också från Bosnien och satt ETT endaste bord ifrån oss. Jag och den andra skrattade bara för att han sa så. När vi kom ut så kom X på att han hade hört hela hennes bajshistoria, fatta hur mycket mer vi skrattade då!

Kvällen avslutades iaf med en Cosmopolitan på the O bar, där vi bara fortsatte att skratta!



XoXo

.

ÄR DU TRÖTT PÅ LONDON, ÄR DU TRÖTT PÅ LIVET!



XoXo

Mitt coca-cola beroende..

..är tillbaka!

Jag var sjukt beroende av coca-cola för ett tag sen, det var allt jag drack i princip (om man bortser från kaffe). Sen äcklades jag av cola eftersom jag drack 2 liter ljummen cola efter att jag festat en hel kväll, när jag kom hem la jag mig för att sova och hade en 2 liters flaska bredvid mig i sängen och drack varje gång jag vakna till och det resultera i att den blev ljummen och jag äcklades av bara tanken av cola.

Efter ett par månader kunde jag dricka det igen, men då var det bara den på burk, om den var iskall och nyöppnad. NU kan jag inte sluta dricka cola eftersom alla här köper just cola på burk, fast 12 pack. Idag har jag druckit 5 color :O sen jag vaknade, (vaknade 6 imorse) .
Inte nog med att jag kissar varannan minut, jag börjar få ont i magen också och inte för att jag har druckit för mycket utan för att jag dricker den så snabbt så att den inte blir ljummen.

Herregud asså, hade jag läst det här på någon annans blogg hade jag nog trott att personen i fråga inte mådde psykiskt bra, inte för att jag tror det om mig själv, men men!

XoXo

Man uppskattar..

..sin fritid så mycket!

Jag har märkt hur mycket man uppskattar när man får lite tid för sig själv. När jag inte jobbade var jag ju nästan jämt själv och kunde göra vad jag ville och det tråkade ut mig, självklart!
Satt uppe till 5-6 på morgonen och chattade med Vanja (oftast) på msn, skrev romaner till varandra om allt & inget. Vaknade dagen efter vid 3-4 tiden, drack kaffe åt mat, gick ut en stund sen hem för att göra samma sak igen.
På helgerna drack jag jämt, anitgen gick vi ut eller bara satt hemma hos Merdi (oftast).

Nu när jag har såhär sjukt mkt att göra om dagarna uppskattar jag verkligen de här 2 timmarna då barnen sover och jag får vara för mig själv en stund och bara vara.
Samlar på mig nya krafter och har ork att lga mat till de sen, städa efter dom, leka med dom, ta de på toaletten och sen kl 8 sover de igen, så himla skönt.

Nu blir jag inte längre uttråkad på min fritid, jag vet inte vad jag ska göra först när jag får åtminstone en timme ledighet, men nu vet jag iaf att jag ska ut och ta en cigg och sn hoppa in i duschen innan de vaknar :D



XoXo

Nu är..

..barnen hemma!

Min värdmamma ringde, de är framme i Barcelona nu. Hon bad mig gå till Co-op erative och ladda på hennes kort på mobilen så att hon kunde höra av sig då och då.
Gick dit, laddade på hennes kort, plockade upp barnen, matade dem. Luna var också här och åt med oss, jag fixade Daniras hår medans de åt (gjorde 2 flätor) de gick hem för att Luna ska sova nu, Mia och Mak ska också lägga sig snart så att jag kan duscha ifred.

Här kommer lite till bilder från i lördags!













XoXo

De är i..

..Barcelona nu!

Mina värdföräldrar åkte till Barcelona imorse, så jag och barnen är ensamma hemma till torsdag morgon! Känns skönt men ändå lite skumt, har inte varit här en hel månad ens och redan är jag helt ensam med barnen, känns skönt att de litar på mig så pass mycket att de kan lämna mig hemma ensam. Det är inte så att de ska iväg och handla, de är i ett annat land faktiskt!

Danira kommer snart hit och ska dricka kaffe med mig, barnen är i nursery nu, så jag är ensam hemma och NJUTER. Ikväll kommer Danira och Melisa till mig, måste färga Melisa och hennes löshår som hon köpte i Boots häromdan, bra att hon hittade, jag behöver också nytt hår faktiskt!

I lördags var vi på en klubb i Soho som heter Maya, och jag har inte haft så roligt sen jag kom hit. Det var ingen stor klubb eller nåt speciellt folk eller så bra musik heller för den delen, men det var nånting med det stället som bara var sjukt bra! Vi förfestade hos Melisa, med Bacardi Breezer som är på 70 cl här, som en Zaranoff vodka hos oss :P HAHA!

Ska försöka ladda upp några bilder här nu och se om min dator har genomgått kemoterapi och blivit botad från sin cancer, förhoppningsvist var den godartat så att ni får se bilder!
















mer bilder kommer, orkar inte nu! MEN DET FUNKAR IAF :D


XoXo

kom hem från..

..shoppingen precis!

Spenderar jag en till minut inne i Primark kommer de börja tro att jag jobbar där inne :P
Köpte som vanligt allt & inget där inne.
2 par skor, ett mjukis set, en basic tröja och lite armband, hittade inte så mycket mer som jag ville ha eller så hade jag redan köpt det :P

Öppnade även ett bankkonto idag, fattade tp 10% av det hon sa, igen, jag fattar inte deras dialekt. Man tror man är så himla bra på engelska, så när man kommer till ett engelsk talande land tror man att man kommer klara sig hur bra som helst, men nej nej, jag börjar stamma när jag ska prata och måste be de upprepa sig typ 5 ggr tills jag fattat en enda sak, ibland skäms jag be de upprepa sig så jag håller käften och låtsas förstå!
Åker man till tex Grekland, Spanien, Turkiet osv. så kan man snacka engelska hur man än vill, ingen kan ändå bättre än dig och du framstår som värsta professorn.

Min svenska har börjat svika mig har jag märkt, på det där kalaset jag var på så började en norsk kvinna prata med mig och när jag uttalde de svenska orden lät det så fel. Som om att jag aldrig har kunnat prata ett ord på svenska, så snälla, kan nån ringa mig och prata lite med mig ?

XoXo

Aa, jag är..

..vaken nu!

Tro det eller ej men jag har varit vaken sen 07.45, som varje dag. Gick upp, borstade mina tänder och tvätta mitt ansikte, ner mata barnen, klä på dom, dricka kaffe och äta. Tog barnen till nursery, tog en cigg, drack lite till kaffe och nu är jag här. Har tvättat mitt ansikte noga och sitter med en ansiktsmask nu. Mitt ansikte är katastrof nu för tiden, jättetorrt är det.

Tro det eller ej men jag la mig vid 10 tiden igår också och somnade som en stock direkt, vif halv ett ringde min mobil, trodde det var min väckar klocka och mina ögon var fastklistrade, Hussein, you're so dead :P vid 6 imorse bestämde sig en fågel för att landa vid mitt fönster och sjunga för mig, så jag fick hålla för öronen och somna om igen på nåt sätt :S

Nu ska jag tvätta av min mask, sminka mig, fixa håret och sen fika med Danira.


P.s Min blogg har fått lungcancer återigen, så jag kan inte ladda upp bilder :(



XoXo

Jag tror jag har..

..skrattat mig halvt fördärvad!

Kollade nyss på nån engelsk serie/film, spelar ingen roll det var hur B som helst!
Iaf, den här saken på TV handlade om några gangsters som letar efter nån snubbe, hotar varandra till döden osv.
Vänta, det finns en poäng i det hela, de flesta vet vilket dialekt engelsmännen har, och ni ska bara höra när de hotar varandra till döden, jag tror inte att jag har skrattat såhär mycket sen Melisa sa att Eiffeltornet ligger i London (hon har bott här i 2 år snart).

Mina värdföräldrar förstod ingetting, så jag var tvungen att förklara och sen fråga hur någon kunde bli rädd för det där. Om någon skulle attackera mig på gatan och börja hota mig, skulle jag kissa på mig av skratt, be personen i fråga att vänta en stund och sen fråga vad den ville.

Om ett gott skratt förlänger livet lär jag inte dö snart ( I hope)

XoXo

Nu sover..

..äntligen barnen!

Dammsög  nedervåningen,moppade golven och strök färdigt allt, tom en skjorta och allt gick hur bra som helst, äntligen lärt mig stryka kläder. Barnen åt mat och min värdmamma gick för att köpa fish n' chips till mig och henne. de här barnen beter sig som om att de aldrig får någon mat, så fort man äter nåt kommer de, ställer sig bredvid dig och sträcker ut sina tungor, exakt som hundar. Men så gulligt!

Mak har sjöng i sängen tills han somnade, OLD MCDONALD HAD A FARM, IIJAA IIJAA OOOO! Osv, osv..
Bli inte chockade om ni en dag se i NT eller Aftonbladet, 20 årig Au-Pair (kommer inte hinna fylla 21) misshandlade, BRUTALT 3-åriga tvillingar. Tvillingarna är nu på sjukhuset under observation. De fick ett par rejäla smällar, läget är kritiskt med inte livshotande, återkommer när vi får mera informtion.

Ni lär se en bild på mig i tidningen, lika glad som när ni såg Kennedy när han krama Ronaldhino. De är verkligen underbara, och jag älskar dom som fan, men det gäller att ha energi för såna småbarn, speciellt 2. Den ena springer den andra hoppar, den ena bajsar på sig och den andra hoppar på ditt huvud, samtidigt som du ska mata dom och städa lite i huset. Du är bokstavligt talat SLUT när klockan slår 19.00.

Nu ska jag ut och ta en cigg, återkommer sen.

XoXo

Äntligen lite..

.. tid för mig själv!

Sitter, äter kex och dricker cola. Har inte blivit nån springande sen i fredags eftersom Daniras värdpappa har åkt iväg för att åka skidor och hennes värdmamma är gravid och kan inte göra nåt, så om hennes värdbarn (Luna) vaknar mitt i natten måste ju Danira vara där.
Så vi har hängt hemma hos Danira sen lördagkväll ( i fredags var vi ju hos mig ), käkat Ben&Jerry's, godis, chips, popcorn och druckit cola, så att nästa vecka blir det bara att springa och inte äta :D HAHA!

Har städat övervåningen idag, tog barnen till deras dansgrupp, min värdmamma åkte och handla mat, kom hem, åt pizza, dammade nedervåningen och började stryka kläder. Strök det mesta förutom min värdpappas skjorta, KAN VERKLIGEN INTE STRYKA SKJORTOR!
Herregud asså, försökte få hit Danira så att hon kunde hjälpa mig, men hon kan inte heller stryka, dessutom så sover Luna och ska vakna närsomhelst så att hon måste vara hemma!

På lördag ska vi ÄNTLIGEN ut., ska till Arts Club sen efter det får vi se. Danira älsklingen har fixat babysitting till mig hos en fransk familj under dagen, så efter det ska vi ut. På söndag ska vi till Westfield, jag och min värdmamma hann bara vara där i 1 timme, tidigt på morgonen, så jag hann inte riktigt med allt som jag ville, men Daniras värdpappa kommer hem lördag morgon så att i helgen kan vi göra vad vi än vill :D

Igår somnade jag 22:15 :O MIRAKEL. Träffade Danira idag på dansen och hon sa att hon hade somnat 21:15, herregud asså, att vara Au-Pair tar verkligen på krafterna kan jag lova, de som känner mig vet att jag inte sover försen 5 på morgonen.

Nu tror jag att jag ska ge mig in på att försöka stryka den där skjortan igen, göra det bästa av situationen!

XoXo

Har tyärr inte..

..blivit så mycket uppdatering!

Jag har fullt upp 24/7 med barnen, hinner verkligen inte skriva nåt!
Igår städade jaghela över och nedervåningen, tog barnen till nursery och efter nursery gick de på ett kalas efterkalaset var det dags att sova och jag skulle stryka lite kläder, sen gick vi till parken, de åt mat, plockade undan efter dom, städade nedervåningen, sen vad det dags att bada dom. Min värdmamma var med mig hela dagen och hjälpte till, vi var demolerade vid dagens slut.
Efter det kom Melisa och hämta mig, gick för att köpa glass och sen hem till Danira, kollade på Gossip girl och 90210, Danira somnade i soffan, så jag följde Melisa hem en bit och däcka så fort jag kom hem.

Imorse kom Mak och väckte mig genom att öppna min dörr och säga; JAG VÄCKTE DIG! Jag var i princip redan halvvaken för han väckte mig en kvart innan jag skulle vakna ändå, han hämtade alla sina leksaker in i mitt rum så jag sitter begravd nu i allt möjligt!

Nu ska jag ocg min värdmamma åka till Westfield och shoppa lite, boka tid till barnens frisör och sen hämta upp dom från dagiset.



XoXo

Idag blir det..

..ännu mer shopping!

Ska till Brentcross med Danira, Melisa och Daniras värdmamma. Ska shoppa ett tag och sen ska vi hem igen och försöka hitta på nåt att göra ikväll :D

Måste bara säga att London är sjukt efter när det gäller TV, Top Model 11 ska börja visas snart och hos oss är det säsong 12 nu :S helt sjukt, trodde de skulle ligga långt före, men men!

Nu måste jag börja sminka mig, det är Christina Aguilera vs. Britney Spears på TMF (en musik kanal) s¨ska lyssna medans jag sminkar mig.



XoXo