Tack, men..

..nej tack!

Låt mig inte få lyssna på en enda jullåt till. Visst var det roligt och mysigt när jag var liten, men nu har jag hört alla och de snurrar runt i mitt huvud året om!

Jag jobbar i ett centrum för tillfället, och julmusiken spelas om och om igen i hela centrumet!
Dessutom så har vi inte så mycket jobb med tanke på att det är julafton och alla är hemma, DÖÖH!!
Detta lär bli en lååång dag, det enda som får mig på bra humör är att Anisa kommer!

XoXo

Uppe med..

..tuppen!

Vaknade för 45 min sen, druckit kaffe och fixat mig till jobbet, ORKAAR INTE!
La mig vid två-tiden igår typ, minns att jag kollade lite på Miami Ink innan jag däckade vaknade kvart över sju och nu sitter jag här igen och dricker kaffe innan jag ska gå och jobba!

Kan inte fatta att Anisa kommer om ett par timmar bara, känns som om att jag inte har träffat henne på sjukt länge (fast det var en knapp månad sen) fast så fort vi träffas känns det som om vi aldrig har lämnar varandra, sinnessjukt :P



XoXo

God Jul..

..whatever!

Klockan är efter tolv nu, så det betyder Julafton. Jag har fortfarande inte fått in någon julkänsla, ingen snö, våran julgran ser ut som om att den har blivit misshandlad av alla världens däggdjur.

Min patetiska bror skulle leka stor idag och gick ut för att leta julgran, (nere på Shell macken), när han kom hem skulle han "fixa den" den blev helt sne, hela den lutar mot väggen, fattar ens inte varför vi har  stöd på den.
Mamma frågade mig tidigare idag om jag ville pynta den, jag höjde mitt ögonbryn till svar!

Jobbade från 10.00 till 18.00 idag, mycket jobbigt, världens rush, hade inte tid för att andas ordentligt och då ska vi inte ens prata om att få sitta, (även om jag satt i kassan i 7 timmar).
Som alla vet så är stuprörsjeans de enda jeansen jag använder, gärna så tighta som möjligt, korvskinn helst :D och jag ÄLSKAAAR Cheap Monday jeans. Så en kollega på jobbet frågade mig idag;
Kollegan; Anja, en fråga bara. Hur kommer du in i dina jeans?
Jag; VA?!
Kollegan; Alltså, hur tar du på dig dom?
Jag; Fint, jag kliver upp ur sängen på morgonen och drar på mig dom..

Anisa och hennes familj kommer till oss imorgon, JIIPPIIEEE!
Det är lite av en tradition att vi firar jul tillsammans (även om de är muslimer) , de kommer till oss varje år från Göteborg och stannar juldagarna, då är alltid mammas kompis från Australien här också, vi är som en liten familj kan man säga, fast ingen av oss är släkt :D

Det betyder att jag ska åka hem med dom, för att fira nyår i Göteborg, och jag säger bara en sak, JAG LÄNGTAR SOM FAN!
För ett till år  den här staden, och jag hänger gärna mig själv kan jag lova!

Nu måste jag sova tror jag, börjar jobba 9.00 imorgon till 14.00



XoXo

Om och om igen..

..kan jag se Jeff Dunham!

Tror att jag har sett Achmed den döda terroristen minst 13 000 ggr, men den är lika rolig varje gång!
Det började kl.22.00 och jag har skrattat sem dess, först med Walter och nu är det Acmed den döda terroristen, mina käkben får verkligen träna ordentligt kan jag lova!
Jag tror han kommer ta upp den där superhjälten snart, Melvin, hoppas det iaf :D


          



XoXo

All I want for christmas..

..is YOOOOU!



XoXo

Hemmafru..

..på heltid!

Har städat hela dagen bara för  att vi ska få besök ikväll. Städade igår också, men har man min mamma lär du gå omkring med en dammsugare 24/7. Helst en trasa också så du kan damma medan du dammsuger, gärna en mopp också så att du kan skura efter att du gjort allt det andra.
Du ska inte sova heller, städa så att allting blir skinande rent!

Oftast är det bråka hemma hos oss pga det, saken är den att jag inte ser någon skillnad på stökigt och rent, mamma tror att det är ren lathet frn min sida, men jaghar inte ett öga för sånt och inte tid heller för den delen. Ska hela min ungdom gå ut på att städa tills någon annan är nöjd? Nej tack, jag klarar mig ändå!



XoXo

Man lär sig..

..nåt nytt varje dag!

Oftast brukar jag ha på en spellista på datorn med min favoritmusik på och tv:n i bakgrunden. Pokerface med Lady Gaga spelas om och om hemma hos mig, jag tror tom att min hund har lärt sig den utantill snart :P
Men hursomhelst, för att komma till saken så brukar jag bara kolla på serier på MTV, som Laguna Beach, Life of Ryan, Hogan/Brooke knows best, South Park, Viva La Bam, Next, Made, My sweet 16 osv osv :P ..
Kom på mig själv nyss med att lyssna på musik på MTV, och det var HUR BRA LÅTAR SOM HELST, det brukar ju ALDRIG vara bra musik på TV längre.

Först var det Don't stop the music och nu är det U wish, kom på mig själv sjunga med till alla låtar och upptäcka att jag inte lyssnar på min Playlist utan på MTV faktiskt. Kors i taket säger jag bara!
Kollade min mail nyss, har fått ett till erbjudande utomlands :D




XoXo

Idag får jag..

..besök från Australien!

Eller min mamma får rättare sagt besök därifrån. Hennes barndomskompis kommer, de var bästa kompisar då vi bodde i Bosnien.
Jag hängde inte med i skolan under tiden då vi pratade om Australien, så jag vet inte så mycket :P d har väl mest koalor och såna boomerenger tror jag :P

Iaf så har jag fått två jobberbjudanden i 2 andra länder.
Vet inte vilket jag ska ta eller om jag ska avvakta tills jag får nåt mer erbjudande, båda låter väldigt lockande så jag får se, har ju fram till Januari på mig att bestämma mig.




XoXo

En till kommentar..

..från igår!

Kom på en till bomb från igår, går omkring här hemma och skrattar för mig själv, måste skriva ner den bara. När vi stod och väntade på Sandis buss igår kom jag på att nån hade ringt mig hur mycket som helst under natten.
Jag; Nån ringde mig 10 ggr inatt, hade 10 missade samtal imorse och tydligen hade jag svarat en gång också, men jag kommer inte ihåg det.
Vanja; Vad slutar numret på?
Jag; 218..
Vanja; Hmm.. Jag känner igen det!
Jag och Sandi tittar på varandra.
Vanja; Asså tänk er hur många nummer som slutar på 218 egentligen, 1 miljon säkert. Eller nej nej, ska inte överdriva det kanske är 100 000 nummer som slutar, eller nej fan, 200 000!

Jag och Sandi kunde inte sluta skratta åt det.
Vanja; Vad skrattar ni åt?
Jag; Det finns ingen röd tråd i din historia!
Vanja; Kolla hon, röd tråd och grejer, berättar jag saga eller??




XoXo

Kollar på film..

..men var tvungen att avbryta!

Kollar & kollar gär jag inte, men det visade sig vara en Walt Disney film, och jag ÄLSKAAAR Disney filmer, har alltid gjort och kommer alltid att göra.
Det finns inget mysigare än alla Disneys tecknade filmer, Pocahontas, Lejon kungen, Törnrosa, Snövit, Den lilla sjöjungfrun, Skönheten och odjuret, Ringaren i Notre Dame, Peter Pan.. Aa som ni märker så kan jag fortsätta hela natten.
Det är nåt så magiskt med de filmerna, man blir som ett barn igen.
Men det mysigaste av ALLT är början på alla Disney filmerna, när de visar det där Disney slottet och musiken och sen blir det som en guldig regnbåge över slottet, ÄLSKAR DET!




XoXo

Sällan det är..

..krig hemma hos mig!

Jag har en åsikt om allt, min pappa påstar att allt jag säger är fel, mamma ber oss vara tysta och min bror härmar allt jag säger med en såndär pipig tjejröst, jag ber han dra åt helvete, min pappa ber mig att inte använda ett sånt språk, mamma suckar, min bror säger kolla vad du har gjort, ingen orkar med dig.
Jag går iväg för att kolla på film på hans dator, han lägger lösenord så jag inte kan komma in, jag flyttar hans dator och lägger min, när han ser vad jag har gjort kommer det bli ett helvete här hemma..
Julstämning va?




XoXo

ÄLSKAR..

..THE GRINCH WHO STOLE CHRISTMAS!

Vilka barndomsminnen man har från den filmen kan jag lova.
Var så rädd för Jim Carrey och trodde att han skulle ta bort julen på riktigt, men den får en verkligen att komma i julstäming och jag skrattar lika mycket varje gång, så slå på femman, den började kl 17.00 idag och titta och NJJUUUT!

p.s Det är lilla Jenny Humpfrey från Gossip Girl som spelar den söta lilla flickan i filmen



XoXo

Mayday..

..mayday!

Gå in på
http://www.nt.se/ och läs artikeln om vinterkräksjukan, den är värre i år än någonsin, tänkte väl att det var något fel på mig och att jag inte bara inbillade mig,
http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4631983, här har ni hela artikeln annars.

Mamma väckte mig kl 3 idag bara för att den var 3, och det var sent och jag ska inte sova så länge, drömde om ALLT OCH ALLA! Tröttnade på dom i drömmen också :P
Ne, nu ska jag fortsätta hjälpa min mamma med att julstäda och julbaka (hon gör tre olika kakor om dagen)


XoXo

Rena komedi..

..kvällen!

Allting började hemma då jag och mamma började överdriva om allt och inget, eftersom jag har legat och spytt idag, har hon tagit han om mig, (DÖÖH). Hon har börjat baka julkakor (inga lussekatter och pepparkakor) det är juggestil som råder hemma hos oss, för mycket socker och allting är indränkt i rom, mycket gott hur det än låter.

Började ju må bättre mot kvällen så jag bestämde mig för att fika med Vanja och Sandi i Soda som har öppnat igen, yeeah!
Gunay var också med dom när jag kom dit, (fint folk kommer alltid sent) :D.
Vi satt och drev och skrattade som vanligt, Sandi smsade som om hans liv hängde på det, Gunay pratade i telefon, Vanja satt som en kvinna och lekte filosof och jag skrattade bara åt allt de sa och gjorde! Fick knappt någon luft, speciellt när dte gäller Vanja, om du pratar om träd i skogen kommer han avbryta mitt i allting för att berätta hur han en gång cyklade på Drottninggatan, KOMEDI!
Sen började han berätta när han låg på sjukhus:
Vanja: De var jättesnälla mot mig sjuksköterskorna, de sa nästa gång jag kommer ska jag be om att få läggas in på deras avdelning. Ni skulle se frukosten, alla är 80-90 år, de sitter med dropp och jag som är 20 gör också det, fatta att jag hade samma symptom som en 100-åring? Sen på lunchen de hämtar saft till mig, hon håller min kopp tills jag dricker ur sugröret och efter maten, jag får glass, de har där is jukhsuet deras egna glass.
Sandi; Hur länge låg du i sjukhuset egentligen?

Vi kissade av skratt, han drog ut på sin historia, hur länge som helst!
Det var en sån där stund, då du vet att du måste sluta skratta med du kan inte utan fortsätter skratta ännu mer bara för att du måste sluta! Och precis när du lyckas sluta, släpper nån en till bomb.
Sandi; Låg du i koma eller ?

Kunde inte hålla mig mer, tårarna rann, hela fiket tittade på oss som om vi hade tagit nåt, men vi hade hur roligt som helst iaf.
Kändes skönt att för en gångs skulla göra nåt vettigt och inte dricka och gå ut, varje helg nu jag ska fika!



XoXo

VINTERKRÄKSJUKAN..

..HÄRJAR ÖVER HELA MIG!

 Vaknade väldigt tidigt idag, vill säga 9.30 fast jag kom hem vid 3.30 igår. Har dessutom inte sovit så bra den här veckan så jag trodde jag skulle få sova bort hela dagen, men icke sa nicke!
Mådde så dåligt, vågade först inte säga nåt till mamma eftersomm hon skulle tjata om att jag röker och dricker för mycket.
Trodde också att det var pga alkoholen igår, men så mycket som jag har spytt idag, kan det OMÖJLIGT vara alkoholen från igår, även om det blev mycket igår, mer än vanligt, så tror jag att jag har fått vinterkräk sjukan, så håll er borta från mig, inte du Patti, dig ska jag smitta med flit :D.

Pappa har varit bortrest och han kom hem idag, nån present fick jag inte heller (eller han var ju bara i Örnsköldsvik eller vad det heter).
Åkte och handlade lite med han, och har inte spytt på flera timmar så ikväll ska jag fika med Vanja och Sandi i Soda, de har öppnat igen (ÄNTLIGEN) och har tydligen nattöppet, JIIPPPIII!
Det börjar bli en vana verkar det som, att fika med dom en gång i veckan :P sist vi fika hamna vi i Campus efteråt, får se va som händer den här gången..



XoXo

Så trött..

..men kan inte sova!

Har fått ett fall av insomnia (tror det heter så när man inte kan sova).
Har haft samma problem under hela min uppväxt, alltid nåt sömnproblem! Lägger mig för sent på kvällarna, innan halv 5 på morgonen somnar jag inte, vilket inte är normalt. jag gör ALLT för att somna, dricker varma drycker, stänger av datorn, är ute på dagarna för att trötta ut mig själv, men men, det funkar ändå inte!

Fixade Kaarinas hår idag, sminkade henne och och körde henne till hennes julbord (Gina körde, hade dte varit jag hade hon inte kommit så långt).
Vilket j*vla liv det blev under sminkningen, Patti, papegojan hade ¨åsikt om minsta lilla man gjorde, jag ännu dummare som frågade henne.
Efter det gick vi till Patti där hennes llillebror fyllde 14 , GRATTIS ROBIN!
Åt mat och kakor och tårta tills jag sprack. Tror nån hade lagt nåt i mocka rutorna eftersom ag och Patti fick nån flipp och kunde inte sluta skratta åt allt och inget, mycket roligt!

Det har kommit upp ett nytt avsnitt av Gossip Girl, men man kan inte se det ÄN och enligt dom ska det vara det BÄSTA avsnittet hittills och Chuck är med i typ hela serien själ, YES YES YES!
har ocks¨blivit besatt av den där serien Hope and Faith som går på kanal 4 rätt så sent, men dte gör inget med tanke på att jag är uppe 24/7 ändå :P



XoXo

God Morgon..

..God Morgon!

Vaknade för en stund sen, har städat lite här hemma och ska laga mat nu, har nog inte varot såhär hungrig på länge!
Idag ska jag till Kaarina, ska sminka henne och fixa hennes hår inför ikväll, hon ska nämligen på julmiddag!

Jag har inte fått in nån julkänsla än, känns helt enkelt inte som om att det är jul än, jag vill ha snöö, massor av snöööö!
Det ska vara vit jul och det är det inte än, och jag blir galeen snart tror jag.. Uppdaterar senare, måste äta innan jag svimmar.




XoXo

Titanic är lika..

..underbar varenda gång!

Jag tror att ALLA som bloggar, kommer blogga om Titanic ikväll, spelar ingen roll hur många gånger man har sett den, man kan alltid se den om och om igen!
När jag gick sådär i 4 eller 5:an (tror att det var i 4:an) då när Titanic kom ut, så var jag BESATT av Titanic, både jag och min tjejkompis Samra!
Allt som hade med filmen, Leonardo Di Caprio och Kate Winslet att göra, var vi beroende av. Såg vi nåt av det i tidnigar klippte vi ut det och klistrade fast det på väggarna i våra rum tills man inte såg tapeterna längre, alla repliker kunde vi (kan fortfarande) utantill. Varje dag efter skolan kollade vi på filmen om och om igen.
Kommer aldrig att glömma när jag ringde Samra efter skolan en dag;
Jag; Hej, vad gör du ?
Samra; Kollar på Titanic. Du då ?
Jag; Mm, samma här! Hur många gånger har du sett den idag ?
Samra; 3 gånger..
Jag; Samra, vi slutade skolan för en och en halvtimme sen..

Idag, så fort någon nämner Titanic eller nåt som har med den att göra, varje gång jag hör låten så tänker jag på Samra, tror att jag har berättat den historian minst 1.300 gånger, men jag ler varje gång jag tänker på de tiderna och jag skulle ge ALLT för att kunna vrida tillbaka tiden och gå igenom samma sak en gång till.

Läste om en kvinna för ett tag sen, som var ombord på ett skepp innan Titanic, som sjönk men hon överlevde och några år efter det var hon ombord på Titanic också, under andra världskriget hade hon utbildat sig till sjuksköterska och var tvungen att åka till ett annat land, på ett skepp som blev bombat och sjönk, vilket hon också överlevde!
Riktigt coolt måste jag erkänna faktiskt..

Nu ska jag hursomhelst kolla på 2 and a half men, tänker alltid på Olie när jag tittar på det, haha, ska inte fördjupa mig i nåt nu.

God Natt!





XoXo

Zack and Miri..

..make a porno!

HAHAHAHAHA, kollar på den filmen nu och tror att jag skrattar ihjäl mig!
Har inte sett en såhär rolig film sen jag såg Jay and silent Bob strike back.
handlar om en kille och en tjej som bor ihop (som inte är tillsammans, bara bästa vänner), de har inga pengar att betala hyra eftersom de slösar pengar på en massa annat, så det slutar med att de måste göra en porrfilm för att tjäna pengar. Det måste går snett och man skrattar ihjäl sig.
TITTA PÅ DEN!

På tal om filmer så såg jag Björn Gustafssons ett livsverk igår, HAN ÄR BARA FÖR ROLIG!
Det låter inte likt mig att titta på svenska filmer, oftast för at jag inte brukar förstå nåt men den här var verkligen sjukt bra för att inte tala om rolig!

Såg också att min lillebror har Madagaskar2 på datorn, ska se den ikväll också.
Tror inte jag kommer kunna sova inatt ändå med tanke på att jag vaknade vid fyra tiden idag, han har säkert en massa andra filmer på datorn också som jag kan titta på tills jag somnar :P

Nee, ska se klart filmen nu.

   

XoXo

Lördag kväll..

..hos Kaarina!

Jag var på krigsstigen HELA dagen.
Hade somnat rätt så sent kvällen innan även om jag la mig tidigt, jobbade hela dagen, det var iskallt ute (det är det fortfarande), jag var hungrig, jag frös och på toppen av alt så hade jag PMS.
Såna dagar har jag inte ofta, men när jag väl har dom, vill jag bråka med mig själv!

Jag ville bara lägga mig så fort som jag kom hem, men jag fick inte av Patti (som vanligt) HAHA. Så jag fixade till mig lite (så jag nte såg ut som en levande död) och gick hem till henne.
Tog en drink där och sen gick vi en trappa upp till Kaarina, där vi snackade skit som vanligt, åt mat och drack lite vin. Som sagt var jag så irriterad på allt att jag började kriga mot Patti för småsaker! SORRY ASKIM <3

Kom hem vid ett- tiden och satte mig vid datorn (dum gjort, eftersom jag skulle jobba dagen efter), började chatta med Vanja som hade suttit i BC och spelat schack med Sandi.
Hans föräldrar måste vara stolta över honom, han pluggar, sitter i skolan en fredagskväll och en lördag spelar han schack!
Men det är bra att vi inte faller för grupptryck, att vi klarar oss en hel helg utan att festa även om alla tjatar på oss att vi ska ut eller att vi ska sitta och dricka. Starkt gjort av oss tycker jag :D.




XoXo


Fredag kväll..

..på Campus!

Helt sanslös men perfekt fredgaskväll.
jag skulle jobba i lördags, så det blev inget festande. Bestämde med Vanja och Sandi att vi skulle fika och så blev det. Vi satte oss i Världens bar och pratade om gamla tider, skrattade lika mycket som alltid och Sandi smsade lika mycket som alltid.
Efter det gick vi till Ica och köpte chips och läsk och satte oss inne på Campus, våra föräldrar måste vara stolta över oss, medan alla dricker och knarkar, så sitter vi i skolan en fredagkväll och diskuterar om allt och inget.
Det kanske låter tråkigt, men jag har inte haft så roligt på länge.
Sandi gick iväg en stund, när han kom tillbaka sa han att jag och Vanja såg ut som riktiga plugghästar och konstigt nog så blev jag överlycklig!

Efter det så tog vi en liten promenad och fortsatte att prata om allt mellan himmel och jord. Kom hem vid ett tiden och la mig för att sova, skulle ju upp kl. 8 för att jobba.
Men det var den perfekt kväll måste jag erkänna.



XoXo

HAHAHA..

..socialt självmord kallas det!

Prata med Vanja på msn och tror att jag kissar på mig av skratt snart!
Vi dusuterar hur vi är beroende av msn, han säger att han borde gå och lägga sig och jag också men vi har konstaterart att vi är rädda att missa nåt på msn.
Han säger att vi är beroende av kontakt och jag kallar det för socialt självmord.

It's my life and I living it my way säger:

vi e beroende av varandra

It's my life and I living it my way säger:

men vi har inte fattat de

It's my life and I living it my way säger:

kom o sov över hos mig istället

It's my life and I living it my way säger:

sov på min soffa

It's my life and I living it my way säger:

hahahaha

» bambii - Russian roulette is not the same without a gun.. säger:

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

It's my life and I living it my way säger:

ska hämta hela min msn o lägga dom i rummet



Så jag försöker förklrara för honom att alla skulle ta med sig en laptop ändå BARA för att logga in på msn, det skulle bli värsta lan-orgien.
Skrattar ihjäl mig.. Är det nån mer som ser det roliga i det här eller är vi helt enkelt övertrötta ?! :S

Är alla verkligen så beroende av msn och att hålla kontaken via den?
Varför träffas vi aldrig ute nuförtiden så som vi gjorde förut och bara hängde ?
De kompisar som stod mig närmast förut hinner jag säga hej och hej då till i förbifarten en gång per kvartal!
DET SKA FANIMEJ TA OCH BLI EN FÖRÄNDRING, DET ÄR ETT AV MINA NYÅRSLÖFTEN!!




XoXo

Det ska bli ett..

..sant nöje att döda dig!

Läste ut den boken på en endaste dag, kunde inte slita mig ifrån den. Säger till er alla som inte har läst den att göra det NU.
Visste inte om jag ville gråta eller skrika när jag läste den.
För att sammanfatta den så är det Magdalena Graafs självbiografi och handlar om hur hon gifte sig väldigt ung och skaffade barn innan hon hann fylla 21, tvingades att rymma pga hennes man var agressiv och inte i sitt sinnes fulla bruk!
Hon tvingas att fly runt hela Sverige för att gömma sig, med ett barn i famnen på knappt ett år.
Den lilla hjälpen hon får av socialtjänsten och polisen räcker knappt till kläder och mat, att hon klarade sig igenom så mycket är bara ett bevis på att man kan göra mer än man tror!

Hon var i MIN ålder, med ett barn och flydde runt hela Sverige. Utan någon kontakt med familj och vänner. Man börjar fundera på om man själv skulle klara av det!
Jag är inte redo nog att VARA ett barn för att inte prata om att ha ett barn!
De som har barn och är unga, GRATTIS TILL ER ALLA SOM KLARAR AV DET.. Själv får jag nog av att vara barnvakt en kväll och jag hoppas att det en vacker dag vänder, eftersom jag vill ha egna barn, LÅNGT IN I FRAMTIDEN!

Om min mamma skulle få bestämma skulle jag ploppa ut en unge idag om det gick och hon skulle ta hand om det tills det flyttade hemifrån. Nej tack mamma, jag väntar ett tag till och lovar dig att du ska få barnbarn.

Fast man vet ju aldrig vad som kommer att hända..




XoXo


Da se bar mogu..

..probuditi u svijetu ljubavi!

JEER MOOJ JEE ZIVOT, IGRAA BEZ GRANICA!

Så underbart bra låt! Den spelas om hos mig lika ofta som Pokerface..

Tänkte berätta lite om helgen. I fredags satt vi hos Pattis kusin och drack lite, skulle mest ta det lugnt med det slutade med ett tequila race och att jag var hemma vid tre och skulle upp och jobba kl.8.
Har fortfarande inte förstått hur jag kunde lyckas vakna den tiden eller jobba hela dagen.

När jag kom hem vid fem tiden tänkte jag ta och sova lite, men Patti ringde och sa, fixa dig vi ska dricka ikväll också.
Anja; Men jag vill ta en siesta
Patti; Sova kan du göra när du dör, fixa dig och kom hit nu.
Så jag hade inget val än att sätta på mig kläderna, fixa mig och dra till henne och sen vidare till hennes kusin på några glas vin.
 Slutade med att vi spelade det där spelet sjuan, man sitter i en ring och säger alla nummer från ett till.. aa så långt som man kommer, men man får inte säga NÅGOT som har med nr 7 att göra, inget med 7:ans gångertabell eller, klantar man sig så får man dricka.
Vi kom inte upp till mer än 35, och det var efter typ 90:e gången, jag och min matte man skulle kunna tro at jag skulle bli fullast, men neej neej!
De gick ut men jag och Patti bestämde oss för att gå hem til henne och äta.
HERREGUD, att se Patti äta tacos i det tillståndet var det ROLIGASTE jag har sett i hela mitt liv, skrattade så att jag tjööööt!
Dessutom hade hon stans hicka och var hur trött som helst!
Dagen efter fick vi veta att vi var jätte högljudda, men ingen av oss har nåt minne av det.
Jag hade dessutom kommit hem, öppnat dörren och sjungit BOORN TOO BEE CHEEAAP, sen däckat i soffan!

Kollade på det sista avsnittet av Gossip Girl idag, OJ OJ OJ!
En person dör och det visar sig att en annan person gjort abort, och INGEN visste om det förseni det här avsnittet då ALLA får veta det, ni som undrar , SKRIV så berättar jag.
Det kliar i mina fingrar, vill bara skriva ner allt här, men vill inte förstöra det roliga för någon!



XoXo

Fixa sig..

..lite!

Kom precis ut ur duschen, sitter i köket nu och ska börja sminka mig vilken sekund som helst, om jag bara orkar gå till toaletten och hämta sminket, det hade nog varit vettigare att göra det än att skriva det här nu :P
Ska hursomhelst träffa Pega ikväll, har inte sett henne sen sist hennes pojkvän var här och gången innan det sågs vi också då hennes kille var här, han verkar föra oss samman :P HAHA!
Får ta och uppdatera oss idag på allting gumman, saknat dig så mycket!
Ses snaaart <3



Vi ser lite sura ut, men vi ÄLSKAAAR varandra!


XoXo

Russian roulette is..

..not the same without a gun!

Står på andra sidan av pistolen, med pistolen mot mitt huvud. Svettet rinner nerför min rygg och kallt är det också.
Sitter på en stol som knakar och vet inte vart jag är eller vem det är som håller pistolen mot mitt huvud, till slut hör jag hans röst och han säger; Ska vi spela rysk roulette?
Hans ansikte är synligt nu, all min rädsla försvinner och förvandlas till ilska; Vad vill du mig? Frågar jag med en darrande röst som fortfarande visar fortfarande tydliga tecken på rädsla. Drar undan mitt huvud med pistolen blir bara större och större så jag blundar och hör hans iskalla röst; Missar jag, lämnar jag dig ifred för alltid. Jag hör hur han fixar pistolet, lägger in EN endaste kula och snurrar; Om du inte missar då? Undrar jag. Han skrattar; Då lägger jag in en till och skjuter mig själv, för ett liv utan dig vill jag inte leva. Gör han det här för att han älskar mig tänker jag, tankarna börjar snurra runt i mitt huvud lika snabbt som kulan snurrar inne i pistolen; JAG HATAR DIG! Skriker jag ut, han avfyrar pistolen och trycker av!
Och jag vaknar ur den värsta mardrömmen jag någonsin har haft!




Torsdags kvällen..

..var allt annat än planerad!

Vaknade sjukt tidigt idag, vid 10 tiden eftersom jag skulle träffa Patti vid 11 och gå på stan!
Träffade henne tio över och etfter det gjorde vi stan osäker fram till två-tiden ungefär då jag gick hem och städade HELA mitt hus (hos mina föräldrar) från vrå till vrå städade jag sjukt mycket, hade på musik, dansade och sjöng med dammsugaren och moppen, hoppas inte grannarna såg mig som en annan gång!

Senare mot kvällen gick jag hem till Kaarina där Patti och Gina hade bosatt sig, hade hur roligt som helst, drack lite vin och pratade om allt och inget,allt mellan himmel och jord!

Jag lovade dessutom lite bilder från helgen, här får ni dom!
Titta och njuuut :P


           



Så ja, det  var lite bilder från helgen. Det lär dyka upp fler, så var uppdaterade ;)

XoXo


Can't read my, can't read my..

..no he can't read my pokerface!

Detta lär bli ett lång inlägg!

I måndags träffade jag en väldigt viktig person i mitt liv, inget jag vill berätta om här!
Dagen spenderades tillsammans och även massa smsande under kvällen, inte måndagen igår utan måndagen förra veckan..
Jag nämner det eventet pga rubriken på detta inlägg, jag har nog världens bästa POKERFACE och det är jag faktiskt stolt över.
Insåg hur mycket du har saknat mig måste jag erkänna och tack vare att jag har ett pokerface fick jag dig att tro samma sak. Ditt liv kommer se väldigt annorlunda ut om några månader ;)


I torsdags kom Anisa och Dajana till mig från Göteborg. Vi gick hem till Merdi och drack kaffe, tog på Dajana Dimije och hade hur roligt som helst.
Hon skulle iväg så resten av oss gick ner för att träffa Orhan och ta en cigg och sen vidare till McDonalds för att käka.
När vi kom hem gick Anisa och la sig DIREKT, så jag, Patti och Dajana satt och drack kaffe och snackade lite. Förklarade för Patti Anisas sovtider osv.

Vaknade fredagmorgon, gick till Systemet, köpte cider och åkte hem för att fixa oss.
Hade hur roligt som helst på förfesten, men tanke på att jag, Patti, Anisa och Dajana var i köket och resten av folket i vardagsrummet, men vi hade ändå roligare måste jag erkänna!
Efter det gick vi vidare till Babel House där det var ovanligt mycket bosnisk musik och även en gråtande kvinna :S.
När vi hade dansat klart kolo gick vi till dagiset (Otten) vi dansade och hade hur roligt som helst.
Vid tre tiden gick vi hem för att sova.

Lördag morgon vaknade vi, drack kaffe och segade HELA DAGEN, till slut bestämde vi oss för att gå och äta i Spicy Hot, vilket vi borde ha gjort mycket tidigare, efter det gick vi hem till Patti, vilket vi INTE borde ha gjort!
Kom hem alldeles för sent och började fixa oss, skulle till Deli och förfesta, kom dit vid halv elva, så vi hade ca bara en och en halvtimme på oss i Deli.
Vi had tur eftersom Pattis pappa körde oss dit!
Drack lite där och sen taxi till Otten, SÄMSTA MUSIKEN, men roligaste kvällen!
Kan inte berätta nåt här, men GUD SÅ KUL VI HADE!

Söndagen gjorde vi inget särskilt, åt pizza, drack kaffe, snackade skit, kollade på film 3 GÅNGER EN OCH SAMMA FILM, håll i hatten!

Laddar upp bilder imorgon , ska se på Gossip Girl nu..

XoXo