Så var det..

..fredag igen!

När fan gick veckan förbi?
Igår trodde jag att det var Måndag och fattade inte riktigt vad folk som höll systembolagpåsar höll på med riktigt, tills jag insåg att det var torsdag och i Norrköping är torsdag lill-lördag och inte onsdag!
I onsdags var jag och Patti på Black Horn, tog några drinkar och sjöng karaoke för kung och fosterland, oj oj oj vad roligt vi hade det!

Ikväll ska vi till Black Horn igen på en Chilensk fest, lyckat? Det berättar jag imorgon.

XoXo

hahaha..

..bara till Merdi!

Aa jag har uppdaterat :P
Det är Athello på bilden, Oscars hund i Göteborg.
Och jaa vi ska ta med oss muffins till dig imorgon
och det sista; jag kommer och går hur jag vill hos dig precis som du hos mig ;)





Xo Xo



Dagen från..

..helvetet!

Började med att mamma väckte mig vid 8 eftersom hon letade efter sin hårborste i mitt rum :S jag började skrika och kasta saker på henne men hon verkade inte fatta att jag ville få ut henne ur rummet utan hon trodde att jag hade vaknat, då började hon sjunga.
När hon väl hade gått ut lyckades jag somna om, pappa körde henne till jobbet vid halv 10 och efter det kom han in i mitt rum och undrade ifall han fick låna min data , "Nee pappa , du får inte , jag behöver den nu medans jag sover för att uppdatera alla människor där ute om mina REM-drömmar" , efter massa skrik på han också tog han den och gick ut!
Eftersom min bror har alla filmer och serier på sin dator så brukar jag ta in hans data in i mitt rum för att titta så att jag kan somna.
Kl 10.30 imorse kommer han in och börjar skrika på mig eftersom jag alltid tar den utan att lämna tillbaka den, snälla kan du inte vänta tills jag vaknat och sen skälla ut mig. Vi hade också stans bråk och jag slängde ut honom bara för att att en kvart senare höra hur han leker med hundjäveln utanför mitt rum bara för att störa mig ännu mer. Så tyckte jag att dt var lika bra att gå upp eftersom jag ändå skulle till Deni och kolla på våra bästa år men han ringer och avbokar i sista sekund bara för att han har en föreläsning. Ringer Patti som nästan från en hjärtattack för att jag ringer så tidigt och säger att hon ska skriva in i NT om att jag för första gången är vaken den tiden!
La på med henne gick in till mitt rum, fortsatte att läsa min bok och somnade om igen och vakna utvilad kl 15.32 :P :D




XoXo

I love you like a..

..fat kid loves cake!

Har inte uppdaterat här på år och dar, har inte haft så mycket att berätta, inte för att jag har det nu men men , i brist på annat att göra så får ni ett litet skitinlägg.
Kom hem för en stund sen , varit och promenerat med Patti , eller för en stund sen säger jag , va hemma runt halv 8 :P HAHA , så kallt ute , sitter fortfarande här hemma och darrar av kyla :S helt sjukt!
TA MIG UTOMLANDS! nu nu nu nu nu nu...
Sitter här och är proppmätt på allt möjligt i kylskåpet , så fort vintern närmar sig och det blir kallare ute  sitter jag inlåst hemma och svullar dag in och dag ut.

Imorgon ska jag och Patti baka muffins sen ska vi hem till Merdi och dricka kaffe och på morgonen innan det ska jag hem till Deni och kolla på våra bästa år.
På onsdag ska jag sitta hemma och ta det lugnt :P
På torsdag ska vi till stan och fixa Sebbe present.
På fredag åker Irma ner , :'( kommer inte hem försen i Januari, HATAR DIG HATAR DIG SOM BARA LÄMNAR MIG!
På lördag fyller Sebbe 19 så vi ska fira han kl. 17.00 i lokalen sen ska vi till Club Honey, där är det också Halloween och med Halloween innebär att man klär ut sig och YES, jag ska vara en fylld oliv :D


Kan inte fatta att det har gått ett helt år, tänker på det varje dag , önskar jag kunde riva ut den sidan i mitt minne.
Hur svårt ska det egentligen behöva vara att bara sluta tänka på det och bara sudda ut det ?
Men men , ångra aldrig nåt som en gång fick dig att le.





Keri Hilson feat. Chris Brown - Superhuman.

XoXo


världens...

...underbaraste helg!

Har jag haft.
Åkte till Anisa fredags med mina föräldrar , vi började fixa oss DIREKT! Tog några drinka hemma och sen hem till Oscar för att börja förfesta!
Vilken förfest asså.
Jag och Dajana dansade kolo med trulex, Anisa dansade HELA TIDEN, jag lekte med Oscars hund, tvinga en kille översätta en låt till mig, fyllde Anisas väska med hundmat, släckte lampan på toan och lekte att vi var på Inferno, gömde Oscars skor på en hylla m.m.
Sen åkte vi till Respekt och mina 2 Shahins skjutsade oss.
Inte nog med att vi redan var hur dragna som helst  vi fortsatte att dricka där också.
Efter det gick vi vidare till Rio Rio som är en nattklubb, på en båt på vatten.
HUR ROLIGT SOM HELST!

Vaknade lördag morgon med världens sämsta minne, hahaha!
Åt lite mat , duschade åkte hem till Dajana för att hälsa på hennes föräldrar, syster och lillebror , KAKOJE!?
Efter det gick vi till Viktoria där mina favoritvakter jobbar, drack ihjäl oss där, drev sönder oss sen vidare till Respekt vart det var Zurka (Bosnisk Fest).
Hade så roligt att jag glömde bort mina 10 cm klackar och bara dansade och hade hur roligt som helst, tills det blev bråk! SOM PÅ ALLA JUGGEFESTER :P
Dajana och hennes syster drog hem men jag och Anisa stannade kvar och dansade och larvade oss.
När jag kom ut och satte mig på bänken utanför, kände jag hur mina fötter värkte, fy helvete asså, hade tom fått en glasbit i foten så jag blödde, men men, lätt värt det!
Vi gick vidare till Rio Rio men vi kom tyvärr inte in :( eftersom dt var stägningsdags där då, men men, nästa gång som vakten sa..

Här är lite bilder från helgen!



           




XoXo

yes yes yes..

..allting fixade sig!

JAG ÄR I GÖTEBORG NU!
SO LONG SUCKERS!

None




None




XoXo

Nej Nej Nej...

...det här få INTE hända!!

Fick reda på att mamma ska jobba på ett annat apotek på söndag och hon börjar 10 på morgonen, så vi kanske inte kan åka imorgon , men hon ska kolla ifall någon kan byta av henne så att våran resa ändå blir av, OOOH SNÄLLA KAN NÅGON TA HENNES PLATS?!
Fast med min vanliga tur kommer ingen ta hennes plats och jag kommer vara kvar i den här hålan , tack men nej tack, jag sticker själv!

Iallafall, kom hem för en stund sen, har varit ute med Patti hos hennes kusin, medans de festade och hade roligt, satt jag och Patti i köket i våra mjukiskläder och spelade remi som två riktigt nördar!
Det måste ju alltid finnas outsiders på fester och idag fick jag och Patti äran att vara det :P men men , vi hade roligt för oss själva! SOM VANLIGT!!!!

vet inte riktig vad jag ska göra nu ?
Är lite nere för det här med Göteborg så inget känns riktigt kul att göra, tänkte se på Gossip Girl, men inte ens det låter lockande längre, vilka problem jag har , INGA med andra ord!
Tänkte om jag skulle gå och titta på tv en stund men orka, kommer ändå inte kunna koncentrera mig på det för jag kommer sitta och tänka på allt det roliga jag kommer att missa ifall jag inte åker!
Så jag sitter här och bloggar om absolut INGETTING!
Ska kanske börja skriva om mitt gamla liv, då skulle jag ha fullt upp minsann, speciellt det här året!

Ska gå ta nåt och äta nu (om jag får ner nån mat) och sen försöka sova, (om det går)
OOOHHHH, JAG BARA MÅSTE FÅ ÅKA!



Ohh, tänk om jag inte får se dom imorgon :(


XoXo

att gå..

..eller att inte gå ut!

Aa det är den stora frågan, vill gå ut och ta lite frisk luft på ett sätt , men på ett annat orkar jag inte röra mig hemifrån!
Finns inget att göra varken ute eller inne, kommer inte ihåg när alla blev så tråkiga och så självupptagna, men jag kan säga en sak , och det är att jag inte tycker om det!

Är glad att jag kommer iväg bara , har nog aldrig längtat så här mycket , kanske ska a och lägga mig nu så att imorgon kommer snabbare :P HAHA!
Kanske tar en promenad med Patti snart eller om jag går till Adis och dricker kaffe eller om jag bara sitter hemma, vilka dilemman jag har då , NOT!



Anisa och Jag

XoXo

Vilken...

...jobbig morgon!

Inte nog med att de bygger på grannens tak nu och lyckas väcka mig FÖR tidigt VARJE MORGON!
Idag hade nämligen jag och Patti tid på sjukhuset kl.10.
Hon ringde mig flera gånger på min mobil och på min hemtelefon utan att lyckas väcka mig på nåt sätt. Tillslut kom hon hem till mig och plinga på min dörr, dålig idé med tanke på mitt morgonhumör, jag öppnade dörren sa att jag ska fortsätta sova och resten minns jag inte!
Ringde henne vid två-tiden då jag hade vaknat med honn skrattade åt mig bara, men men vad ska man säga?

Imorgon åker jag, mamma och pappa till Göteborg, ska bli så skönt att komma iväg, orkar inte med Norrköping längre, för Guds skull jag går inte ens ut på vardagarna längre, så nåt fel måste det vara om JAG sitter inlåst hemma :S
Men rent ut sagt så är Norrköping en tråkig stad, finns inte så mycket att göra ifall du inte väljer att umgås i fel kretsar.

Synd att min bror och min hund inte ska följa med , blir så orolig när han är ensam hemma, inte för han kommer göra nåt galet som man gör när föräldrarna är bortresta men för att han är s lat och inte kommer orka gå upp och äta eller nåt bara för att han inte orkar plocka bort efter sig sen, ska kanske baka muffins till han , eller vad säger du Petra ?? ;)

Så idag ska jag (konstigt nog) sitta hemma och bara glo, eller måste kanske packa ner lite saker jag ska imorgon, välja vilka outfits jag ska ha på mig imorgon och på lördag när vi festar!
LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET!
Skulle egentligen kunna sitta i min kusins supa med henne bara och ha hur roligt som helst ändå, dricka kaffe och bara snacka skit hela helgen! Hur underbart som helst, KAN VI INTE ÅKA NU NU NU NU!!

Nee, nu har min bror precis kommit hem från McDonalds så jag ska äta med han och umgås lite med honom, det är sällan vi gör det men det är lika underbart varje gång!

XoXo

Bästa låten..

...Britney Spears feat. Fabolus - Break the ice (remix)

OMG! Hittade precis den låten på min dator , har inte lyssnat på den sens jag var i Göteborg i somras!
Den är såå bra, påminner mig om hela underbara sommaren jag spendera i Dajanas bil med Anisa lyssnades och sjungandes till den här låten och massa andra låtar som ALLTID kommer att påminna mig om sommaren 2008 i Göteborg!
Idag visade det sig att mina föräldrar ska till min kusin Anisa på fredag , YEEEEEEEES!!
Har saknat henne så sjukt mycket , längtar verkligen!

Idag var jag ute med Patti, Gina, Johan, Johans hund Athena och Simba, oj oj oj oj!
Det gick åt HELVETE rent sagt , de ville inte dejta varandra utan de ville skälla på varandra istället.

Ett mirakel har skett , Patti vågar gå i närheten av hundar, speciellt min hund som en gång fick henne att börja gråta i mitt kök.
Grattis till Patti som äntligen vågade sig på det!

Ska hoppa in i duschen nu , hörs sen!

XoXo

Knock Knock!

- petraloftén . Alanya -08 säger:

vad händer om du lägger en isbjörn i solariumet?

» bambii - göteborg på fredag! säger:

?

- petraloftén . Alanya -08 säger:

Det blir en brunbjörn!

» bambii - göteborg på fredag! säger:

HAHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHA

- petraloftén . Alanya -08 säger:

HAHAHAHAHAA rolig va

» bambii - göteborg på fredag! säger:

vad händer om man tar en poloriod bild på en isbjörn ?

- petraloftén . Alanya -08 säger:

vad?

» bambii - göteborg på fredag! säger:

det blir en polarbjörn



helgen..

..var den bästa på länge!

Började i fredags med att Merdi skulle fira sin födelsedag så förfesten började hemma hos henne.
Jag, Irma, Sanela och Angie var på plats för att fira henne.
Vi drack lite, åt snacks och snackade skit hela kvällen typ.
Vid 22 tiden skulle de vidare till Monaco men jag och Irma skulle till Otten tills jag fick veta att Crossfire skulle uppträda och jag totalvägrar Otten när artister uppträder så vi följde med till Monaco.
Så full som jag var , dansade jag för mig själv på scenen, ramlade omkull och drack ännu mer tills Patti ringde mig oh bad mig komma till hennes kusin där festen fortsatte.
Mötte upp henne, Gianni, Orhan och Michael och gick vidare till hemmafesten där jag drack ännu mer.
Ytterligare två personer gjorde oss sällskap , tror inte att någon trodde jag var fullt normal så full som jag var, men men, Michael var lycklig iaf!
Somnade där vid 6 på morgonen med kläderna på och allt.
Väckte Patti som sov i sovrummet och jag av nån anledning sov i vardagsrummet :S HAHA!
Gick och åt pizza och sen vidare till Souzan på kaffe.
Satt hemma hos henne med hennes kompis och henne kille ( Pattis kusin ) han skulle åka till Göteborg samma dag så jag och Patti fick hans nycklar igen för att göra en underbar och lyckad hemmafest!
Så vi SPRANG hem typ för att fixa iordning oss.

Mötte upp Patti hos henne och vi började röra oss upp mot Irma för att möta upp henne också, idag skulle hon också festa med oss minsann.
Gick till hans lägenhet och började fixa oss, så sega som vi var tog det ett bra tag att göra det.
Ringde Orhan , Michael, Sandi, hans kompis och Milos när de kom , kom också Pattis kompisar (ca 5 killar till)
Sen kom Gina, Kim och Johan och vi började dricka.
Orhan och jag satt i köket som 2 outsiders, Patti däckade, alla gick förutom jag, Michael, Orhan och Irma.
Milos komm upp igen efter en stund och vi satt och snackade skit och gamla minnen tills halv 6 på morgonen då Patti vakna till och gjorde oss sällskap.
Vid 8 på morgonen gick jag och la mig medans Patti och Irma gjorde ägg och piroger.

Mådde så dåligt i söndags att jag var tvungen att gå hem , kunde verkligen inte vara kvar och hjälpa Patti att städa, FÖRLÅT ASKIM <3.
Nästa hel blir det Göteborg för min del , orkar inte vara här mer , det räcker , ibland får man nog!

Här har ni lite bilder från helgen.



Orhan & Jag



Orhan & Patti



Irma & Anja



Jag


XoXo


07.36...

...Blev jag väckt idag!

BOOM BOOM BOOM, det hördes ut i väggarna, taket och golven!
Jag försökte hålla för mina öron för att kunna sova, men dte var helt omöjligt..
Gick in till min brors rum , han sov som ett litet barn sen in i mamma och pappas rum , pappa hade redan gått till jobbet men mamma , hon sov som en stock!
Började tro att jag hade fått psykodeliska ryck i hjärnan.
Kollade ut genom fönstret för att konstantera att de höll på och bygga uppe på taket eftersom det har börjat läcka!
Varje gång jag trodde de var klar satte de igång igen, det var bara att gå upp ur sängen och leka med Simba.
Tack och lov så gick de vid ett tiden eftersom det började regna och jag kunde somna om och sen vakna kl fyra för att kolla på repriserna av Top Model 5.

På tal om Top Model, så var ju finalen idag!
Är så himla besviken , ville verkligen att Anya skulle vinna och NEEEJ inte för att vi heter samma sak utan bara för att hon var så himla snygg, en riktig modell, men men , det verkar som om att tom Tyra Banks gör fel ibland ;)

Nu ska jag kolla på Gossip Girl och sen sova.
De ringde från jobbet idag faktiskt och frågade om jag kunde jobba imorgon från 13.30 till 18.30 och eftersom jag ändå inte har nåt liv kan jag lika gärna göra det.

XoXo