Minns ni..

..klubben vi skulle till ?

Det var iaf dagen efter jag hörde om Simba, visste inte riktigt om jag skulle gå ut med tanke på allt som hade hänt och för att jag mådde som jag mådde, till slut bestämde jag mig för att gå. Klubben hette iaf DoubleClub och ligger i Angel som är en bit bort, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer utan jag låter bilderna tala för sig själva :)

































XoXo

R.I.P ..

.. Simba !

För er som inte vet så har vi avlivat våran hund, eller rättare sagt mina föräldrar & min bror bestämde att de skulle göra det.
Simba var inte gammal men han blev aggressiv, något med hans hjärna, jag förstod inte riktigt allt som hände, de kommer berätta allt när jag kommer hem.
Fick reda på detta förra torsdan  och jag tror att jag har gråtat varje dag sens de berättade det :(

Saknar honom så mycket, det kommer bli jättekonstigt när jag kommer hem, ingen som hoppar över mig, slickar mig i ansiktet, inga hundhår överallt (ja, tom det älskar jag när det gäller SImba), allt kommer bli sjukt konstigt, men iaf.
Livet går vidare!









XoXo

Ville bara..

..säga hej!

Kom ju på att mina föräldrar var här mellan den 8:e till 12:e Maj.
Självklart ville ju min pappa åka på alla turistattraktioner och åka i sightseeingbussen, medans jag skämdes ihjäl, hatar att vara en typisk turist, men 100 kartor i handen och fotokamera runt halsen.
London är en storstad också, fatta hur mycket det finns att de här!

Iaf, första dagen de var  här (söndag) så åkte vi till Oxford, och därifrån promenarade vi till Piccadilly, där min pappa såg en sightseeingbus, och tvingade mig ocg mamma upp på den.
Det var roligare än jag trodde att det skulle vara.
Men iaf, det är en såndär hop on and off bus, vilket innebär att den åker till de allra "viktigaste" sevärdheterna i London och du kan hoppa av om det är nåt du vill se bättre eller utforska.

Vi hoppade av vid Enbankment, där vi såg Big Ben, London Eye, Themsen, Shakespears teater grej, m.m.
Jag tog dom till Wagamama, jag och pappa åt mitt älskade Chicken Chili Men, medan mamma åt nåt som hon inte alls tyckte om.
Pappa tvingade upp oss i London Eye, vilket är hur högt pariserhjul som helst, när man ser det nerifrån vill man inte ens tänka tanken på att vara där uppe, men vi klarade det och det var hur roligt som helst faktiskt!

Måndagen var vi i Westfield och shoppade och efter det var jag bara tvungen att ta med dom till Notting Hill, där vi drack kaffe på Starbucks (min mamma är alldeles fascinerad av Starbucks), gick runt lite på Portobello Road och köpte saker till min bror och åkte hem för att äta Fish n' Chips!

Tisdagen så skulle de åka hem, men vi hann iaf med en snabb shoppingtur på Ealing, köpte ytterligare några saker till min bror och jag köpte en Ralph Lauren jacka och ett par Adidas mjukis byxor :D
Kom hem, åt lite snabbt, sen tog vi tuben till Liverpool Street där vi sa hej då, och jag åkte sen hem ensam alla de alldeles för långa 18 stationerna från Liverpool street.

 













XoXo

Så himla..

..underbar dag igår!

Vaknade vid 10 på morgonen, drack kaffe och fixade iordning mig, vid ett tiden hom Danira och hämtade mig, jag var sen eftersom jag inte kunde hitta mitt oyster card, men de löste sig genom att jag köpte ett nytt till slut :P

Gick för att hämta Melisa och gick till Hyde Park, det blåste som fan, så vi gick för att shoppa lite innan vi gick till Melisa, hon var tvungen att vara barnvakt från 4 till 7, köpte en Tommy Hilfiger bikini och en strandklänning.
Drack kaffe på nåt italienskt ställe och tog tunnelbanan hem till henne.
Färgade hennes hår, igen. Klippte Daniras lugg och sen klippte jag också Melisas lugg.

Efter 7 visste vi inte vad vi skulle göra, bestämde oss för att åka till Liverpool street när vi satt på tunnelbanan, men hoppade av i sista sekund i Notting Hill, INTE FÖR ATT GÅ TILL ARTS, därifrån promenarade vi till Queensway, där min v-mamma sa att det finns en jättebra indisk restaurang.

Satte oss där för att äta, som alla vet är J (killen jag gick ut med) från Indien, och jag började driva och sa;
A; Alla här är J's släktingar.
D; HAHAHA
M; VA? hur vet du det ?
Jag och Danira tittar på varandra och brister ut i skratt.
M; MEN VA FAN, DU SÄGER ALLTID SAKER SOM INTE HAR NÅT MED VARANDRA ATT GÖRA ?!

Det fanns ca 18 servitörer där och alla stod stilla o varsitt hörn, när de kom för att plocka bort från vårat bord, kom 2 stycken :S och sega som fan, riktig slowmotion.
Mittemot oss satt det däremot en riktigt söt kille men sin kompis, vi trodde självklart direkt att de var bögar :S fråga inte varför, vi har dumma teorier.
Melisa fastande för managern i Khan's (restaurangen) och frågade en av servitörerna;

M; Is that t he manager in the blue shirt?
S; Yes!
M; Ok, can I have him on a plate, hot n' spicy?
S, Yes yes, (med deras roliga accent)

Jag och Danira skrattade ihjäl oss som vanligt,, och Melisa skällde ut oss för att vi betedde oss som barn (HEJ MERDI)
Efter det gick jag och Melisa på toa och Danira stannade kvar och gav managern Melisas nummer och sen kom hon till toan och berättade det.
Jag dog av skratt och Melisa skrek på mig IGEN!

På väg upp från toan kom managern och bad Melisa stanna med han, medans jag och Danira gick uppför trapporna och dog av skratt.
Vi gick ut, där den söta killen var med sin kompis, och hans kompis kom fram till mig och sa, My friend really likes you, jag blev jättechockad och svarade, If he has something to say, he can come and say it himself.
I den stunden kom Melisa ut och den söta killen kom fram till mig.

F (söta killen) frågade om vi ville gå med han och L (hans kompis) och ta en drink, så vi gjorde det.
Hade hur roligt som helst med dom faktiskt, de var hur sköna som helst och vi satt och skrattade tills det var dags för oss att gå hem och de följde med oss till tunnelbanan i Notting Hill.

Vi ska till en klubb med dom (INTE ARTS) på fredag, en klubb som heter DoubleClub som ligger i Angel och är öppen till 6 på morgonen och DET bästa är att Melisas v-familj är på semester och hon är ensam hemma från onsdag.





XoXo

Hellu..

..bloggen!

jag vet att det har varit en evighet sen jag skrev sist, men har faktiskt varken tid eller ork nu förtiden för att blogga, tyvärr, ska se till att börja skriva lite mer här.

Kollar på Eurovison just nu, röstar självklart på Norge.
Han har varit Daniras favorit sen 2 månader tillbaka :D

Nu ska jag fortsätta att titta på det men lovar att uppdatera oftare .

XoXo