Jag kom på..

..en kommentar!

När vi satt hemma hos Merdi i torsdags, så skulle jag slinga Merdi & Siska, allting gick bara bra och när vi var klara så började vi prata om kärlek, sex, förhållande, känslor och allt som har med det att göra.

Jag och Siska är inte de typerna som gillar förhållande och myspys och såna saker, vi vet vad vi vill och det är verkligen inget sånt ;)
Så Merdi frågade oss; Hur kan ni inte få känslor efter allt?
Siska; Ma ja se ufuram da imam känslor.

Jag skrattade så att jag skrek (det betyder, jag inbillar mig att jag får känslor).
Det var den roligaste kommentaren på länge, visst ni kanske inte tycker den var så rolig eftersom ni inte var där, men vi tre skrattade som tre skrattande idioter kan jag lova er.




XoXo


HAHA, vilken..

..sjuk kväll!

Va hos Irma på hennes 18-årsdag, de hade planerat att gå ut och allting, men nej nej, den ena däcka efter den andra. Så till slut var det bara jag och Tessan kvar (som knappt drack) i vardagsrummet och pratade. Alla sprang runt i lägenheten och försökte hjälpa varandra.
Kul var det :)

Kunde tyvärr inte ta några bilder igår eftersom min bror har min kamera och Siska har tagit tillbaka sin.
Nu ska jag städa det hr rummet jag sover i (inte mitt sovrum) sen hoppa in i en dusch, Ben&Jerry's efter det och sen film I think!

XoXo

Två av mina älsklingar..

..fyller år idag!

Grattis Grattis Grattis till Vildana som fyller 21 idag och Irma som fyller 18 idag.
Må ni leva i 10000 år till.

ÄLSKAR ER!



XoXo

Jag har inte..

..orkat uppdatera!

Har varit så seeeg de senaste dagarna, även om jag lägger mig sjukt sent så orkar jag ändå inte blogga eftersom det känns som om att jag gör viktigare saker, jag kollar på tv, chattar på MSN eller spelar spel. Inget vettigt, men ändå :P

Våran skolreunion i lördags, var hur ROLIG som helst. Vissa blev sjukt fulla och jag var bara lite smålullig efter ca 5 cider :S jag brukar bli full på det annars, men i lördags gick det hur bra som helst!

Idag var jag hos Merdi och tog det lugnt bara.
Kollade på tv, är så glas att Joslyn åkte ut (men jag kunde nästan ana det) HAHA!
Efter det kom Siska för att färga sitt hår, ÄNNU EN GÅNG. Hon blonderar sig nämligen så det tar sin lilla tid. Hon la in en pärlblond färg i håret idag (hon var orange) det blev fint måste jag säga till hennes fördel men lite gult är det fortafarnde. Så imorgon ska jag göra blonda slingor till henne på folie samt klippa henne för hennes hår har dött ut!

Vill sova men det kommer inte att funka.
Fick en kommentar av en tjej för ett tag sen, som hade uppmärksammat mina dåliga sovvanor, hon sa att jag borde testa yoga, har inte hunnit göra det än (är ju så upptagen av mig) men för er andra som läser, kanske nåt för er att testa på, sen kan nu ju meddela mig om det funkar eller inte.

På fredag fyller Irma 18 år, (ÄNTLIGEN), så då ska hon firas efter det blir det vl utgång för deras del, men jag orkar verkligen inte gå ut. Känns som om att jag vill lägga ner den branschen, speciellt utgång på fredagar när alla 18-åringar är ute och man själv snart är 21 år gammal :S

Tiden går sjukt snabbt, om 15 dagar flyttar jag.
Bara 2 veckor kvar, tiden går hur snabbt som helst och jag vill inte ens tänka tanken på att åka och lämna allt det här jag är uppvuxen med och van med.
Fast det känns skönt att komma ut lite på egen hand också.

Här är lite bilder från i lördags, sen ska jag ringa ÄlskiPälski för att komma hit & sova med mig!












XoXo





Fatta att..

..jag är vaken nu!

Vaknade för en timme sen, har hunnit duscha också.
Måste nämligen följa med min bror till resecentrum för att kunna ge han mitt VISA-kort, anledningen till varför jag måste följa med hela vägen är för att jag måste ta ut mina pengar från mitt kort och efter det gå till polishuset för att göra ett nytt pass eftersom mitt gick ut i Oktober ochjag har liksom "inte" haft tid att göra ett nytt :P

Nee, nu ska jag ta och sminka mig.



XoXo

Imorgon åker..

..min bror till Bangladesh!

De har nåt slags skolprojekt som kräver att de ska åka till andra sidan jordklotet, HAHA!
Trodde först att Bangladesh var en stad i Indien, men det visade sig vara ett helt eget land, coolt fan :)
Typiskt min bror hade han glömt massa saker i skolan som de måste ha med sig, så jag fick följa med han dit idag för att hämta det, det var inte så mycket, myggmedel & en alcogel, han tänkte hämta det imorgon innan de åker, men de ska samlas klockan ett så det blir lite stressigt, så vi gick tillsammans idag.
Han stannade också i stan för att köpa godis och saker han kommer behöva med sig på flyget, mamma hade köpt kalsonger och strumpor till han också, hahaha, hon ska packa hans väska också, så gör hon minsann inte när jag ska ut och resa :S

Imorgon kommer Vildana och hennes mamma hit, (Merdis syster och mamma för er som inte vet) har faktiskt saknat dom jättemycket måste jag erkänna.
Så det ska bli jätteroligt att träffa dom, ÄNTLIGEN!

Nu ska jag äta och titta på tv, uppdaterar sen.





XoXo

På lördag..

..ska vi ha en reunion!

Fick sms av Rima idag, hon undrade vad jag tyckte om en reunion på lördag.
Tyckte att det var en jättebra idé!
En skolreunion kommer det att bli då, alla vi som umgicks (skolkade) i gymnasiet, för er som inte vet så tillbringade vi mer tid ute på bänkarna än inne i klassrummen, speciellt jag, som inte hade några kompisar i min klass.
Rima, Ivan, Patti, Nico och Olivia o.s.v de var de jag umgicks med och de gick i samma klass, sen fanns ju också Gabriella, Arijana och alla de från deras klass som jag också brukade vara med.

Min klass tyckte inte om mig särskilt mycket, men det störde inte mig, jag hade ju alla dom som jämt skolkade för min skull.
Sist de hade en reunion så var det inte så bra mellan oss alla, så jag valde att inte gå dit.
Men det verkar som om att vi alla har mognat (hoppas jag iaf) och kan lägga det här bakom oss, trots allt, vi var väldigt bra kompisar ett väldigt bra tag!

Jag var ju med på Rimas, Nicos, Ivans, Pattis och deras klassfoto i trean, jag som inte ens gick i deras klass, inte ens för en dag ville jag göra nåt med min egna klass, men men, hade mycket roligare med deras klass.











XoXo

Orkar inte..

..med nåt idag!

Vaknade rätt så tidigt idag, vid 12 tiden skulle jag tro.
Det var hur fint väder som helst ute då faktiskt, jag ville bara ta Simba ut på en morgon promenad, men jag kände att jag inte orkade, visste direkt att jag skulle tillbringa en till dag hemma :P

Mamma gjorde sarma (bosnisk maträtt) så jag kände lukten i hela huset och blev hungrig direkt. Det skulle ta ytterligare tre timmar till att laga den när jag hade vaknat (hon hade precis börjat) så jag  bestämde mig för att laga mat till mig själv så länge.
Drack kaffe & tog en cigg och slappade framför tv:n (ovanligt då)

Gick med brorsan för att köpa glass, blev så sugen på Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie men den var slut så jag fick nöja mig med en Cherry Garcia istället, men men, den duger antar jag :D

Ska kolla på film nu eller nåt, Patt har inte hört av sig idag men jag hoppas att allt är bra eftersom hennes kusin skickade sms till mig igår om att hon hade bråkat med sin moster där nere, så hennes andra morbror fick komma och hämta henne och köra henne till det andra stället som hon ska bopå nu
Där kommer hon trivas, det vet jag!




XoXo


Nu slog..

..det mig!

Om 24 dagar bor inte jag hemma längre.
Jag bor inte i Norrköping då ens, inte i Sverige ens.
Oh herregud hur ska det gå ?!

Mamma & jag..

..är såna nördar!

Till och börja med är vi beroende av Top Model och Shear Genius, (det programmet är som Top Model typ med det handlar om frisörer).
Hur som helst så verkar alltid jag och min mamma veta vem som kommer ha det snyggaste fotot, vem som kommer lyckas göra den grymmaste frisyren, vem som kommer vinna utmaningarna, vem som kommer få immunitet från att åka ut och vem som kommer att åka ut.
Och vi tycks ALLTID ha rätt :S riktiga nördar är vi helt beroende av tv:n och såna program.

Nu tittar jag och brorsan på Ali G in da house, ÄLSKAR DEN FILMEN, kan kolla på den hur många gånger som helst.
Efter det blir det väl sista avsnittet av Gossip Girl och sen ska jag försöka att sova!



XoXo

Nu hörde..

..hon av sig!

Patt skicka precis sms, hon är framme hos sin moster nu i Chile, tydligen är det jättevarmt :( OCKSÅ JAG VILL!
Saknar henne jättemycket faktiskt, hur ska jag klara mig så länge utan henne ?
Får verkligen hoppas att vi ses i Maj till min födelsedag, annars vet jag inte hur jag ska klara mig!

SAKNAR DIG SJUKT MYCKET REDAN! <3



XoXo

Om 26 dagar..

..åker jag!

Pratade nyss med min värdmamma och hon sa att jag ska boka in min resa mellan den 14-16 så att jag kan komma iväg nån gång!
Den 14:e vill jag inte åka, då är det ju alla hjärtans dag, gäller bara hitta nån att fira med också ;) så jag får leta upp en biljett till den 15 eller den 16:e Februari, så inom 26 dagar är inte jag kvar i Norrköping, utan jag är i Londooon baaaby!

Lika mycket som jag ser fram emot det, lika mycket är jag rädd.
Det är inte en annan stad, det är ett annat land helt enkelt. Jag har verkligen inget lokalsinne, den saken är säker. Men tack och lov så kommer jag ha ett par styckna att umgås med så fort jag kommer eftersom deras grannar har också bosniska Au-Pairs som är i min ålder!

Så från mitten av Februari kommer ni att få följa min blogg om mitt liv i Europas huvudstad :D.
Hoppas att ni ser fram emot det lika mycket som jag :D



XoXo

That 70's show..

..är bara för bra!

Tittar på det nu och skrattar riktigt mycket!
Har aldrig tänkt på hur mycket jag tycker om det programmet, det var också en av de serierna jag och Olie var beroende av ett tag. På tal om Olie så kunde hon inte komma den här helgen så vi får hoppas på att hon kommer ni i helgen, eller åtminstone nästa helg till Irmas 18-års dag :D.

Vaknade vid halv två tiden idag, helt utvilad faktiskt.
Iofs la jag mig rätt tidigt igår, vid 3 tiden tror jag (tidigt för att vara jag).

Undra vart i världen Patti befinner sig just nu? Om hon sitter på nåt flygplan igen eller om hon väntar på nåt flyg eller om hon har landat i Chile, men då skulle hon ju höra av sig sa hon ju.
Får ta och messa henne och se.



XoXo

Fatta att..

..hon flyger nu!

Kl.10.00 imorgon bitta (svensk tid) är Patti framme i Brasilien där hon ska vänta på ett flyg till Chile. Från Frankfurt (där hon mellanlandade först) ska hon få sitta på ett flyg i 13 timmar, ORKA SÄGER JAG BARA!
Saknar henne redan, har inte fått några sms idag av henne, vilket känns hur skumt som helst :S fick ett mess vid tre tiden förresten, innan hon lyfte antar jag.
Men jag är van att få sms vid den här tiden då hon undrar vad jag gör och sånt, ooh det kommer bli så tomt här hemma utan henne.

Kollar på Gossip Girl nu, avsnitten har varit lite förstörda. Den personen som jag sa hade gjort abort, det visade sig vara fel, hon adopterade bort det barnet utan att säga till killen hon fick det med..
Vilken klockren serie asså.




XoXo

Good news and..

..bad news!

De bra nyheterna är att Irma är hemma igen, ÄLSKLING HAR SAKNAT HENNE SÅ SJUKT MYCKET!
Två månader har hon varit nere i Serbien, det har gått snabbt med det har känts av som fan också.. Nu är hon hemma och vi kan ta igen ALLT vi har missat med varandra hjärtat mitt <3

De dåliga nyheterna är att Patt har åkt till Chile :'( hon åkte till Arlanda kl.10.00 imorse. Var med henne igår, vi var hos Kaarina och pratade om en massa saker. Sen gick vi ner till henne och blev sugna på McDonald's, då ringa vi Gina & Johan som också ville dit, så vi åkte, hämtade mat och satte oss hos Kaarina för att äta, tog en cigg och gick ner till Patt igen.
Hon packade in sina sista saker och vi la oss i sängen för att titta på tv, jag som hade sovit ca 10 timmar på 4 dygn, lyckades hålla mig vaken på nåt sätt bara för att hon skulle åka, men till slut däckade vi båda..
Hon väckte mig imorse, vi käkade frukost, drack kaffe, sen var det dags för henne att åka.
Vi gick ner till parkeringen och hon började gråta, jag skämdes för att gråta just då, men så fort hon hade åkt och jag vände mig för att gå hem, forsade tårarna som värsta Niagarafallet.

Hur ska jag klara mig så länge utan henne ?
Hade jag varit hemma i Mars när hon kommer, hade det inte varit så farligt, men jag ska till London och kommer inte se henne försen min födelsedag, då hon antigen kommer till London eller om jag kommer hem eftersom Gina fyller 20 några dagar efter mig..

Kom från Patt vid halv 11 och somnade direkt.
Vaknade vid fyra av att Irma hade skickat mess och jag ville ju träffa henne. Så jag sminkade mig lite snabbt och tog på mig fullt med kläder och gick hem till hennes syster, där vi tog igen allt vi har missat, eller aa, det mesta iallafall ;)

Ska kolla på Gossip Girl nu och sen sova tror jag.





XoXo

Nu är jag..

....pigg & alert!

Inte för att jag har sovit nåt, utan för att jag har haft fullt upp typ hela dagen.
Har städat (så ovanligt, NOT), kollade på tv, (haha), drack kaffe efter kaffe, hoppade in i duschen i iskallt vatten började sminka mi´g och nu är jag klar med allt, ska bara ta på mig byxor sen är jag redo att gå.

Ska nämligen hem till Siska ikväll med Merdi och ta några drinkar, VODKA&REDBULL för min del så att jag piggnar till, eller nej, det går ju inte, kommer vara uppe inatt igen i sånafall och jag jobbar imorgon, börjar kl. 10.00, ORKA!
Tycker om att jobba, men mitt jobb är så lång bort, jag orkar inte ta mig dit på morgonen och i den här kylan här

Men nu ska jag börja röra mig mot stan..




XoXo

Jag har varit..

..uppe hela natten!

Lyckades inte få igång en enda serie igår, förutom Vänner säsong 10, och den kan jag utantill eftersom det oftast brukar vara den enda som alltid tycks funka.
Satt och kollade på "Björn Gustafsson-ett livsverk" har sett den också 1-2 ggr innan, men jag visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till, kl blev 2 på morgonen och jag började flippa, ville sova, självklart ska Vanja fu*ka allt för mig i den sekunden genom att skriva på MSN, vi började skeva om allt & inget så till slut hade jag skrattat mig pigg och innan jag visste ordet av det var kl 5 på morgonen.
Hörde jättekonstiga ljud som jag trodde kom från ett rum där vi har el-grejen :S men sen hörde jag ljusen tändas, min bror prata med min mamma och min hund skälla, trodde direkt att det var nåt skevt utanför huset. Det visade sig vara Simba som hade ont i magen eller så hade han drömt nåt bara.
Så jag gick och la mig igen och försökte titta på nån film, men den blev för mycket, så jag stängde av datorn och försökte sova utan nåt ljud, YEAH RIGHT!
Klockan blev 7 på morgonen och jag hörde en konstig ringsignal "Riing Riing", mamma har inte den och jag har inte den, pappa är inte i stan. Nu fick jag verkligen panik, nån smyger runt utanför huset, så jag blev rädd och gick och la mig bredvid mamma, när jag hörde min bror gå upp förstod jag att det var hans alarm som hade låtit. Så jag gick upp ur mammas säng och min bror säger "God morgon", vilken God Morgon ?! God dag, jag har varit uppe hela natten.
Kollade på morgon programmen, såg Vakna med the voice och det är verkligen sista gången jag tittar på nåt där Blondinbella är med i..

tack och lov att älsklingen inte sov här inatt, jag hade inte kommit undan med det här med huvudet i behåll :D

Halv 9 gick jag upp och gjorde frukost till mamma och gjorde kaffe till oss, hon fixade sig och gick till jobbet, jag drack kaffe och tog en cigg och nu sitter jagf här och fördriver tiden med att blogga. Vill inte somna nu, för då kommer jag vakna sju ikväll och ha samma problem inatt och jag jobbar från 11 imorgon så det skulle inte vara så kul.
Jag kommer skjuta mig själv om jag blir en nattuggla igen..



XoXo

I forgot my name..

..I forgot my telephone number
!

Sjunger här för kung och fosterland, men det verkar inte uppskattas av älsklingen, kolla kommentaren jag nyss fick höra.

Älsk; Anja, TYYYST!
Jag, VARFÖR?! I GET AMNESIA WHEN I'M STANDING NEXT TO YOU. LaaLaaLaaa
Älsk; Din röst är verkligen inget att hänga i julgranen.

Fan ska den i julgranen & göra, ska hänga den hos Idol-Juryn istället fan :S
Vem bryr sig om Idol-Kevin och alla  andra Idol-vad-nu-deras-namn-än-är, när man har mig liksom. :S

Aja, ska titta på the War at home nu, sjukt rolig.



XoXo

BRITNEY SPEARS..

..ÄGER!

Lyssnar på hennes nya skiva nu, OCH HON ÄR SJÄLVKLART BÄST!
Älskade henne sen jag var liten och jag älskar henne fortfarande och kommer alltid att göra det!
Hennes låtar är så otroligt bra och hur hons er ut ska vi inte ens gå in på eftersom då kommer jag skriva det här inlägget till överimorgon :P:D
Lyssna på skivan, speciellet Phonography och Amnesia, SÅÅ BÄÄST!





XoXo

Fattar inte folk..

..att jag har gränser?

De som känner mig borde fanimej veta att jag har GRÄNSER och de gräns(erna) (har en gräns bara) är väldigt kort. Jag blir hur arg som helst på kanske ingetting väldigt ofta, har väldigt kort stubin och inget tålamod alls.
Ni som känner mig tänker säkert; Äntligen skriver hon nåt vettigt i den här bloggen!
ALLA som känner mig vet att jag funkar på ett visst sätt, man säger inte vad som helst till mig, SPECIELLT om man inte känner mig. Mina kompisar kan driva med mig hur mycket som helst och säga vad som helst, men känner du mig inte, VA TYST, SNÄLLA om du inte ska säga nåt vettigt.

Killar jag har varit tillsammans med/dejtat, vet sin plats och att de inte kan bete sig hur som helst med mig, jag nöjer mig inte utan jag säger ifrån (vilket vissa inte vågar göra).

Och folk som försöker testa mig och se hur långt jag kan gå och vara snäll, snälla låt bli, ni kommer INGENSTANS!
För det mesta är jag glad, social och pratglad jag blir arg väldigt sällan, men när jag väl spricker, då betyder det att jag har fått nog!
Som ni märker ni är jag så suuuuuuur, oh blir så less på människor ibland vill bara skrika!


 

XoXo


 


Jag är..

..patetisk!

Satt och kolla på Oprah nyss och började STORTJUTA!
Det var en 16-årig flicka som hade jättefin röst och hennes största önska va att få träffa Celine Dion, och vad tror ni händer, jo, hon får UPPTRÄDA med Celine på Madison Sqaure Garden och sjunga låten "Because you loved me" och dedikera den till sin mamma.. Inget att tjuta över egentligen, men jag har mina perioder då jag verkligen gråter till ALLT och nu börjar jag få flipp igen..

Patti väckte mig vid 12 idag. Hörde hemtelefonen ringa först och fattade direkt att det var hon. När den slutade ringa började jag räkna ner 3...2...1 och så ringde min mobil.

HAAALLÅÅÅ, VAAAAKNAAAAAA!

Tyckte att det var lika bra att vakna ändå, släppa ut hunden fan som har varit inlåst hela morgonen och dricka kaffe, ta en cigg, gråta en skvätt och nu ska jag börja göra mig iordning eftersom att jag ska till stan med Patt, hoppas inget mer framkallar att jag börjar gråta.
Tragisk männniska är jag, men men :P

 

XoXo

Kommer vända..

..dygnet IGEN!

Yes Yes, och allt är tack vare Patt! Kunde fan inte somna om igår så jag låg och kolla på film hur länge som helst.
Baby gick till jobbet vid 8-9 då var jag fortfarande vaken :S
Jag hade tvingat Patt ringa och väcka mig när hon vaknar, men hon ringde en gång och skrattade bara.
Har hon inte lärt sig än att man måste BOMBA mig tills jag vaknar, på mobilen och på hemtelefonen!?!

Det här skrev hon nyss på MSN;

Patti- chile 19/1 - 16/6 säger:

god morgon sömntuta

» bambii - Sto me sada trazis pored njih toliko? säger:

nööörd är duu

» bambii - Sto me sada trazis pored njih toliko? säger:

du borde bpmbtaat mig

Patti- chile 19/1 - 16/6 säger:

haha vf

Patti- chile 19/1 - 16/6 säger:

jaaa för att dt verkade ju gå så jävla bra

Patti- chile 19/1 - 16/6 säger:

me ditt jävla morgon humör

Patti- chile 19/1 - 16/6 säger:

faan blir av me huvvet nästa gång


Aja, ska få i mig lite mat nu, vakna kl tre fan, dags för lunch :P


XoXo

Vilken kick..

..av ingetting!

Hade däckat, GROVT också!
Älskling har tydligen sett tre filmer och några Vänner avsnitt, jag minns knappt att jag såg nåt av den första filmen vi satte på ens, tydligen hade jag skrattat mycket i sömnen, åt replikerna..

Då när jag var som mest beroende av serier (är det fortfarande, men hade en period då jag var BESATT) då kunde jag ligga och kolla på Will and Grace, Vänner, Thats 70's show, 2 and a half men m.m. jag behövde inte gå ut ens, när jag väl var ute kändes det som om att jag ville gå hem för att titta bara. Efter ett tag kunde jag inte somna utan att kolla på serierna och jag somnade alltid efter typ 2 avsnitt men jag kunde skratta åt det som de sa, i sömnen, eller så kunde jag få sjuka sms av Olie mitt i natten;

Hahahaha, tittar på våra män( two and a half men för er som inte fattar).
Du vet när Alan dejtar en gamling. Så Charlie drar massa skämt, han ba;
1. Her High school picture is carved on a stonewall in France.
2. Her first christmas, was the first christmas.
och sist men inte minst;
Like to take long walks on the beach after crawling out of the water and growing legs!


Såna underbara SMS kunde jag få vid 4 på morgonen och jag saknar det SJUKT MYCKET!
Kan inte fatta att hon kommer hem om två dagar, JIIPPIEE!
Då ska vi verkligen ta igen allt som vi har missat , vilket är otroligt mycket ;) :D

Nee, nu vill jag äta, igen :P sen blir det väl en hel film får vi hoppas på, om inte älskling somnar den här gången, för jag är ÖVERPIGG!



XoXo

Patetiska människor..

..finns det ju gott om!

Orka snacka så mycket skit om folk, se ner på dom och önska de allt det värsta i livet om de ändå sen ska lägga ut bilder på dom lite överallt på alla communities (eller hur dt stavas), skriva att man älskar den personen, hur man ska gifta sig med den, att man inte kan tänka sig tillbringa en en sekund till utan den osv, jag tror ni förstår vart jag vill komma..
Riktigt synd, men men, bryr mig inte för övrigt utan bara att vissa har sån dubbelmoral!

Vaknade kl 10 idag IGEN, pga att Patti ringde och väckte mig, (jag bad henne iofs eftersom jag vänt dygnet upp & ner), la på med henne och skrek ut H*RUNGEEE och somna om igen :P efter det plingade det på dörren typ 13 ggr gick och öppna och där stod Merdi och ville komma in och dricka kaffe innan hon skulle till Willys och handla, satt och drack kaffe och kollade på våra bästa år, FU*K vilket dåligt program med det är som en drog, helt sjukt asså!

Lekte med Simba ett tag, pratade med min värdfamilj om allt & inget.
Vid fem tiden gick jag och Patti hem till Merdi och svullade, jag tror jag åt allt och inget, sjöng på spanska (kan inte språket) , POSE POSE POSE!
Spelade Remi en stund då ringde älsklingen som skulle komma hämta mig & Patti, släppte av henne hemma och nu är vi hemma hos mig och ska se på film alldeles strax ;)
medans älskling byter om och allt innan filmen ska jag fixa ihop nåt att äta innan vi börjar mysa, hihi!

Baby är här nu, ska kolla på nåt kul nu..






XoXo

Nu är jag..

..över trött!

Till och börja med la jag mig halv 7 på morgonen och blev väckt kl 10 av en kompis som skulle komma förbi och som redan var på väg.
Fick gå upp, tvätta håret snabbt och sätta på kaffe.
Satt och snacka lite skit ett tag, sen va han tvungen att åka iväg och jobba och jag tänkte dt är lika bra att inte somna om för då lär jag vakna vid sex på eftermiddan och förstöra hela dagen.

Började damma här hemma istället, alla härn och vrån som jag kom åt, efter det plocka jag fram dammsugaren och skrämde ihjäl Simba (han är mest rädd för dammsugaren), efter det skura jag hela huset också och medans de torka, tvättade jag fönstrena och badrummen.
Herrejävlar asså, den man som gifter sig med mig kan verkligen skatta sig lycklig!
 
Hoppade in i duschen och efter det sminkade jag mig och fixa iordning mitt hår. Ringde även Irma som kommer hem på söndag, fatta att hon har varit borta i tre månader, när hon får veta att jag ska åka, I ETT ÅR, kommer hon flippa över, men men, vad ska man göra..

Efter det gick jag hem till Merdi, satt och snacka skit, drack kaffe, kollade på tv, visade henne bilder på min blivande pojkvän ;):D , HAHA!

Nu ska jag fortsätta titta på How I met your mother..



XoXo

Allt är klappat..

..och klart nu!

Jag har ju pratat om att flytta härifrån, och yes :) det gäller fortfarande..
Om 6 veckor sticker jag för att jobba som Au-Pair i London :D :D :D..
Har nog ALDRIG längtat efter nåt så mycket som jag längtar efter London!

Det bästa är att det är en bosnisk familj jag ska till, och för er som inte vet,, så är jag själv från  Bosnien!
Fick ett erbjudande hos en svensk familj i London och ett par andra där också, sen har jag fått några erbjudande i Italien och Spanien.. Skulle egentligen föredra Italien (pga språket) men nu valde jag just London för att se hur dt är att vara Au-Pair, att vara borta hemifrån, jag kan språket m.m.

Enligt min värdfamilj så har hennes grannar alla bosniska Au-Pairs och alla de tre tjejerna umgås och hon tror att jag snabbt kommer hitta umgänge, vilket är BRA eftersom mitt lokalsinne är NOLL, eller hur Patt ;) HAHA.
Man vill ju ändå kunna ta sig runt i en storstad och KUNNA HITTA HEM SEN IGEN!

Jag hoppas att jag trivs, tror verkligen att jag kommer göra det.
Hitta en blogg igår om en Au-Pair från Sverige som bor i London. Hon berättar om sitt liv därborta, hennes värdfamilj, barnen, vad hon gör om dagarna, ska lägga en länk på hennes blogg här ska först fråga om jag får för henne.
Jag bad nämligen henne adda mig på MSN, så att jag kunde fråga lite och så. Hon var verkligen hjälpsam och jag hoppas att jag får prata mer med henne om London.. Thanks Ylva ;)

Nu ska jag äta och sen kolla p How I met your mother.





XoXo

Så himla..

..skön dag!

Vaknade vid ett tiden idag av att mamma väckte mig, gick upp och gjorde mina vanliga morgonrutiner, som att dricka kaffe och ta en cigg och sen tvätta av gårdagens smink :P vilket jag borde bli bättre på att göra på kvällen, men det kommer la med tiden..

Har inte gjort så mycket mer, fick dessutom ett telefonsamtal om att åka utomlands att jobba och det lät jättelockande, så jag tackade ja, så att om allt går enligt planerna flyttar jag härifrån i mitten av februari.
Mamma är ju inte så glad, brorsan bryr sig inte så mycket och pappa vet inget än :D
Jag ser jättemycket fram emot att få komma bort härifrån, ETT BRA TAG!

Åt mat typ 14 ggr idag, ÄLSKAR WOOK, speciellt när min mamma gör den ( hur fan ska jag klara mig utan henne när jag flyttar) ???

Nu ska jag iväg och kolla om det finns färdigtbryggt kaffe, annars så fixar jag ihop mitt afrikanska te och sen gäller det att kolla på Gossip Girl, det senaste avsnittet har kommit ut nu :D


XoXo

Ja må han leva..

..ja må han leva uti hundrade år!

Min älskade hund Simba fyller 1 helt år idag, kan inte förstå att vi haft honom i snart ett år, känns som om att det var igår han och in bror kom in genom dörren och stackarn var rädd för allting (hunden alltså, inte min bror).

NU springer han runt överallt och har blivit hur stor som helst, jag tror att man lungt  kan säga att jag har fått nån sorts moderinstinkt sen jag fick han.. HAHA!!



Simba när vi fick han..


Simba för några dagar sen.


Ser ni skillnaden hur stor min bebis har blivit. LOVELOVELOVE

XoXo

I know it's..

..been a while!

BORTA BRA MEN HEMMA ÄR INTE SÅ BÄST TROTS ALLT!

Hade så himla roligt  Göteborg, det var helt sjukt hur roligt jag hade, FINNS INGA ORD! (Som vanligt)
Älskar den staden, älskar folket, ALLT ALLT & ALLT älskar jag som har med Göteborg att göra!
Speciellt min kusin som överraskar sina halsmandlar dag in & dag ut.. HAHA!

Vårat nyår var hur lyckat som helst, först fest hos Anisa sen vidare hem till Ivo innan 12-slaget, inte för att jag kände så många som var på den festen, men jag lärde känna alla och alla var underbara.
Efter nyår så tog vi det lugnt för det mesta, fikade och festade bara en endaste gång (efter nyår asså) det är ett nytt världsrekord för oss. Det var faktiskt hur skönt som helst gå och fika eller se på film hos Ivo, yesyes!

Träffade även min tjejkompis/ex-granne Natta i Göteborg, tog en fika och tog igen allt som vi har missat. Samma dag träffade vi även Mona, en tjej som Anisa har växt upp med som jag har träffat flera gånger. Men bara en endaste gång fick jag träffa Barre :( vilket var riktigt riktigt illa, hade velat träffa dig fler gånger hjärtat, har haft så mycket att berätta, men det tar vi nog igen!

Vi hittade dockan, tillslut.
I Anisas föräldrars sovrum, enligt Anisa var den på vinden och helt borta (visste inte att hon hade vind ens) :S så på nyår fick jag och Dajana sova med den..

Här kommer lite bilder, från dagrna i GBG.


Daja och jag i Rio Rio


Marre, jag och Farzan i Rio Rio


Anisa och jag i Rio Rio


Ivo och jag på nyår.


Jag, Milos, Maja och TonyKopian på nyår.


Dajana och jag på nyår.


Anisa och jag på PC.


Jag på nyår.

XoXo

Hinner inte..

..uppdatera så mycket!

Har inte tid att blogga medan jag är här, allting är bra och nyåret var UNDERBART, bilder lägger jag upp när jag kommit hem.

Vanja skickade bild på sin andra tatueringen som han ska göra, OCH KLOCKREN ÄR DEN!
Blev så kär i den att jag funderar på att göra en likadan, om jag tog mig tid för att skriva om den, förstår ni att den måste vara hur snygg som helst!
Han har bokat tid och ska ha den innan SNAART, annars kommer JAG göra den!


I'm in looooooooveeeeeeeeeeeee

XoXo