It's tea o'clock..

..at the secret garden party!

Vaknade upp, jag och Danira iaf, i samma säng och kollade på varandra och dog av skratt bara, (åt killen på bussen kvällen innan), gick ner och försökte komma på vad vi skulle göra och vart vi skulle. Det var så fint väder i söndags, så vi bestämde oss för att ligga i min gård och sola, gick upp, bytte om, hämtade olivoljan och la oss på min gräsmatta i hopp om att få färg I LONDON :P.
Kate vaknade och gjorde oss sällskap, vi låg där en stund tills jag kom på den bästa iden EVER, vi kunde ju grilla.
Gick till Co-op och köpte en engångsgrill och massa saker att grilla, de köpte öl och jag cider, tillbaka hem till mig och satte igång grillningen, medans vi grillade och drack så kom låten, summerjam, EN TYPISK SOMMARLÅT, och vi blev galna, tänk er bara.
Skitvarm ute, knappt så att det blåser, folk du älskar att vara med, cider och öl, insmorda i olivolja, lukten av grillen som sveper över en och så en underbar sommarlåt, vi kunde inte sluta le, ingen av oss. Den perfekta sommarkänslan!

Efter det gick vi upp och började fixa oss, den ena duscha efter den andra för att få bort grillukten ur vårat hår, sen sminkade vi oss, mamma ringde och medans jag pratade med henne, ringde min mobil på nedervåningen, så jag sprang ner för att svara, RAMLA I TRAPPAN, slog sönder mig, pratade klart i mobilen, gick upp förtrappan och RAMLA IGEN!

Det var nån Secret Garden fest i Arts, så vi gick dit, NYKTRA!
Drack där en stund, det var inte så mycket folk som vi trodde att det skulle vara på just den festen. Stod och dansa en stund sen gick vi och satte oss ner, så kom C fram till och vi började prata.

Jag; I'm so sorry if I said anything last sunday.
C; What?
Jag; I had to much 2 drink, really dont remember anything.
C; OH YES, U WAS DRUNK!

Enligt honom hade jag inte sagt eller gjort nåt jag borde säga förlåt för.

När vi skulle beställa drinkar så var diskplockaren där, LÄS; han är NY där ocrh såhär sa han.

Han; U girls here again?!
We; Yes, haha
Han; Man, u must really love this place.
We; WE DO!

och när vi skulle hem stod han i garderoben och sa;

Han; Bye, c u 2moro!
We; HAHA, no!

Vi funderade på om vi skulle dit imorrn, men Danira har babysitting ikväll, dessutomm så kommer Melisa hem från Bosnien idag, så vi ska träffa henne.
Har inga bilder från igår, de har Danira, men såfort jag får dom, lägger jag upp dom.

XoXo

Hearts club ?

..No, its Arts Club!

Men Danira sa Hearts club hela kvällen (undra pga vad :P).
I lördags var vi i Westfield, jag Danira & Kate. Vi gick runt lite affärerna sen drog vi till Wagamama och käka. Efter det drog vi hem och börja fixa oss för kvällen, Danira hade babysitting i lördags, så jag och Kate fixade oss hemma hos mig, tog spriten och gick hem till Danira och börja förfesta i hennes rum med Piña Colada och Sambucca. Sen kom Daniras v-föräldrar hem och vi började röra oss mot Arts.
Klockren kväll som alltid i Arts, det som räddade min helg var att min v-familj sa att de skulle komma hem i lördags, men de hade massa andra saker att göra så att de kommer hem imorrn :D

När våran favorit bouncer såg mig sa han;
B; R u sober 2day?
A; I'm always sober!
B; HAHA, yeah right, u remember last sunday?
A; No i don't remember anything from that night, so I'm never drinking again.
B, Yeah right, c u outside in 30 minutes, totally wasted , HAHA!

När vi gick ut för att röka kom ett gäng med killar fram till oss, TVÄRSKÖNA, varenda en av dom.
En var magiker och promoter till Movida, SÅJAAH!
Den andra började dansa med mig och resten av dom var bara hur sköna som helst.
Vi tog bilder den kvällen, men när jag bad en kille ta kort på oss, gjorde han det, sen tappade han min kamera och den gick sönder, EFTER ALLT MIN KAMERA HAR GÅTT IGENOM, SÅ GÅR DEN SÖNDER NÄR MAN TAPPAR DEN I GOLVET, come on, i Vendome badade den i toaletten utan att nåt hände, men jag har övertalat mamma & pappa att köpa en ny till mig i födelsedagspresent (A)

Efter Arts gick vi till KFC och svullade som vanligt och sen tog vi bussen hem, om jag inte nämt det förut så gör jag det nu, BUSSRESAN HEM ÄR MIN FAVORIT DEL AV KVÄLLEN, man träffar jämt så roliga människor på bussen.
Efter att vi åkt några stationer så kom det ett gäng killar in i bussen, och satte sog lite överallt runt oss och var högljudda men hur sköna som helst, tyckte vi iaf och resten av bussen också för den delen, förutom en kvinna längst bak i bussen som ville sova :S så hon började skrika åt killarna.

Kvinnan; Could u keep it down please, i'm trying 2 sleep.
Killen; What?! This is a publc transport, i've got a oyster card, i've got right. Obama is the president now (hab var svart)
Kvinnan, I'm gonna press charges
Killen, Do that n I will Rihanna u.
Bussen, HAHAHAHAHHAHAHAA
Kvinnan; Its not funny, BLAA BLAA BLAA.
Killen; If u had said that 5 years ago, i would have cried, BUT OBAMA IS PRESIDENT!

Sen gick vi hem till mig för att sova.


















XoXo




Ibland vill jag bara..

..lägga mig ner och skratta!

Vädret SUGER verkligen idag, det var molningt under dagen men nu regnar det, o herregud vad trött jag blir på allting ibland, ÄLSKAR LONDON, men hatar vädret vissa dagar, speciellt fredagar och lördagar och söndagar självklart.

Kollar på tv just nu, har pratat i telefon med S i ca 2 timmar.
Han är ju bara för rolig, vi ska ses på söndag, om vi inte är för bakfulla. :P

Inga nyheter från Danira än, vill bara att hennes vfamilj ska gå ut hemifrån så snabbt som möjligt så att de kan komma hem så snabbt som möjligt så att vi kan gå ut.

XoXo

Det finns verkligen..

..patetiska människor!

Jag vill INTE ha nåt med er att göra, lämna mig utanför erat sk "liv" , i mean it, leave me alone. Jag vet att det är svårt för dig att glömma mig med tanke på att jag var allt du andades för,men snälla, enough is enough. Livet går vidare, inte för dig kanske men för mig har det verkligen gått vidare.

Så irriterande, vissa kommer verkligen aldrig att förstå att jag inte vill ha nåt med dom att göra, jag vet att ni inte kan leva utan mig och att ni inte kan sova om nätterna för att ni undrar vad jag gör, vad jag har gjort och VEM jag har varit med. Jag är nästan som en kändis i era ögon, ni läängtaar efter att få höra det senaste nytt om mig och mitt liv.
SNÄLLA, jag är sarkastisk (FÖR ER SOM INTE FATTAR)
Men för DIG som är ute efter få vara med mig, NEVER GONNA HAPPEN och till dig som försöker vara mig, good luck you'll never pull it off!

Nu vidare till nåt helt annat, ikväll är det Arts Club hoppas vi på om Daniras v-familj kommer henm tidigt från deras middag så att vi hinner med tunnelbanan till Notting Hill, om inte, så är det Arts imorrn och jag lovar, om det krävs att vara lika full igen, för att inte minnas nåt jag gjorde sist, så ska jag fanimej vara det.
Ska dricka 7 Absinht och däcka TOTALT, ska tala om för nån att han är freakin hot igen, ska spela jenga med 2 idioter jag inte kommer minnas dagen efter, HAHAHA, Nee dåå, nu skojar jag bara.
Ska bara ta det lungt, men kul att veta att ni verkligen tror på allt!

XoXo

Igår var vi..

..på bio!

Japp, vi såg 17 again och den var hur bra som helst faktiskt. Var på bio förra veckan också och såg 2 lovers, OMG, A BIG NO NO, för er stackare som har sett den, jag beklagar och för er som inte sett den, SE DEN INTE!

17 again var sjuktbra, ni måste se den, om inte så kommer ni missa en sjukt bra film faktiskt.
Danira slutade tidigare och vi fixade oss hos mig, sen kom Kate och hämtade oss och vi var tvugna att berätta om våran helg i Arts och de har övertalat mig att gå dit på fredag igen, hur jag gick med på det är fortfarande otydligt.

Ikväll tror jag att vi ska gå till Maya eftersom de har nån Cristal fest eller nåt (om jag har fattat rätt) om vi inte går dit så får jag se vad vi gör.
Det regnar idag :'(, men sånt får man ta i London efter att det har varit soligt och 17 grader i nästan 4 dagar i rad!

Igår när vi var på väg hem från bion, så frös Danira till och sa, OH MY GOD, OH MY GOD. När vi såg det som hade fått henne att stelna till. fattade vi.
En man gick med 2 kvinnor och slog sönder den ena, han knuffa och slog henne medan den andra bara tittade på och var hur kall som helst.
Mannen gav den andra en påse, som han höll i, som hon skulle hålla så att han kunde slå den andra ännu mer, HELT SJUKT!

Hur trevliga människor än är här, så skulle ingen hjälpa dig på gatan, tunnelbanan, i affären eller nån annanstans om nåt sånt händer, jag vet inte hur det skulle gå till i Sverige, har aldrig sett att en kille misshandlar en tjej öppet på gatan och jag vet inte om nån skulle göra nåt för att stoppa det om det såg det?
När vi var på Sound för några veckor sen så var vi på toa och på vägen ner, så knuffade en kille ner en tjej för trapporna, inga vakter var där för att se det eller stoppa det, men ingen annan gjorde heller nåt.
Om nåt sånt skulle inträffa i Norrköping skulle du antigen känna killen som gjorde det eller tjejen som blev utsatt för det och kunna hjälpa till, man är på hemmaplan då och vet vart man kan och inte kan lägga sig i, men har man inte bott i London hela sitt liv så är man inte så "streetsmart" som man vill tro att man är!



XoXo

Ytterligare en av..

..Vanjas kommentarer!

För ett tag sen så pratade jag och Vanja om filmen Twilight, han förstod inte hur alla kunde tycka att killen i filmen och inte jag heller (hade inte sett den då) så vi diskuterade det hela tiden!
Nu efter att ha sett filmen och dör för Edward Cullen, så ville Vanja se vad jag pratar om.


((( Provokacija ))) säger:

drömmer du fortfarande om din vampyr

» bambii - never pick the white chocolate. säger:

klaart

((( Provokacija ))) säger:

cek ska kolla

((( Provokacija ))) säger:

trailer

» bambii - never pick the white chocolate. säger:

haj

((( Provokacija ))) säger:

OMG GUMMAN OMMMMGG SÄGER JA BARA

((( Provokacija ))) säger:

JAG E KÄR

((( Provokacija ))) säger:

OMG GUMMAN

» bambii - never pick the white chocolate. säger:

HHAHAHAHAHAHAA

((( Provokacija ))) säger:

MUSTAFA SANDAL E SNYGGARE ÄN HAN FÖR FAN





XoXo




En gång i tiden..

..var du min!

Älskar Medinas nya låt Sagoland, spelas på rrapet här om och om igen! <3

Nu har jag duschat och försökt övertala Danira att gå till Flavas och röka vattenpipa, men hon vill inte för att hon är trött. Who cares? du lever en gång, jag ska fanimej ta och övertala henne snart. Har suttit hemma hela dagen tänker inte sitta hemma mera.



jag just nu,
XoXo

Yes, im in..

LOVE!

Kan verkligen inte sluta tänka på snyggingen från Twilight, han är bara för het!
Ser filmen varje gång jag tittar på min säng (dvd filmen ligger där) och jag vill titta på den igen, men jag ska inte, får inte, enough is enough!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut med Danira.



XoXo

Jag har tagit mig..

..upp ur soffan!

Har legat i soffan sen J ringde imorse och väckte mig, druckit kaffe och svullat, as usual wen im bored!
Gick upp till mitt rum och bestämde mig för att städa det (eller aa, åtminstone damma min hylla).

Nu är jag klar med det och jag har fått lite klagomål och tycker synd om er pga bilderna från Arts var så dåliga, så jag lägger upp några här nu (så många som jag orkar) och sen så kommer ni att få se resten!






























XoXo

Nu förstår jag..

..vad alla pratar om!

Såg på filmer igår med Danira efter att vi kommit hem från Hyde Park. Vi kollade på The Women och TWILIGHT , guud jag tror att jag är kär i Edward Cullen, han är bara för het.
Jag vet att jag är sen med att se filmen och vilja ha en sån vampyr till kille, men jag bryr mig inte och för er som inte har sett den än, GÖR DET NU, PÅ DIREKTEN, SLUTA LÄSA DET HÄR GÅ OCH HYR FILMEN DIREKT :D

Jag och Danira dog när vi tittade på filmen, hans blickar, hans ord, hans ALLT helt enkelt.
Oh, i'm speechless!

Vaknade imorse av att J ringde mig halv 10 och väckte mig, skällde ut han för att han ringde så tidigt och sen insåg jag att jag var ännu större idiot som svarade i telefon vid den tiden.



XoXo

Just..

..because!

Min v-familj är i Bosnien, de åkte igår n that means THAT I'M HOME ALONE!
Melisa har också åkt till Bosnien, så jag och Danira har ett hus för oss själva :D LOVELY!

Igår ville vi gå ut, men sen så bestämde vi oss för att inte gå ut, men när Danira kom hit så ville vi ut igen och vi hade Maya i tankarna vilket ändrades snabbt till Arts Club, vilket vi inte borde ha gjort!
Började med att shotta tequila och träffa 2 idioter som vanligt, sen gav oss J 2 tequila shottar (J är en bartender där) efter det blev det en till tequila och efter den tequilan kom J med 2 till och efter dom blev de en jägermeistershot och jag var borta!
Minns att Danira gav mig en shot till och en drink efter det, största misstaget hon kunde ha gjort! Jag var demolerad, 9 shottar och en drink, OMG!
Var fullare än fullast och min baksmälla idag är inget att leka med, det är första gången i mitt liv jag har baksmälla, fy fan asså!

I fredags var jag och Danira ute på ett ställe som heter Vendome och var tvugna att ta bussen därifrån till Notting Hill för att sen kunna ta bussen hem, och bussen i Notting Hill stannar precis utanför Arts Club.
Där ett bråk bröt ut, FÖRSTA BRÅKET JAG SER SEN JAG KOM TILL LONDON, och i arts av alla ställen, chockad som fan :S

Såg att C började bråka (C är en vakt i Arts) så jag skicka sms och fråga om han var okej (vilken ursäkt) han ringde dagen efter men jag kunde inte svara så han lämnade en timmes långt meddelande på min voicemail.
Så igår när han kom fram första gången var jag okej, då hade jag bara tagit 2 shottar, men när han kom fram andra gången skällde jag ut han för att han är gift och raggar på 20-åriga tjejer.
Jag sa till en annan bartender, YOU'RE SO FREAKIN HOT!
Jag kan lungt säga att jag inte återvänder till Arts mer.

Danira sov hos mig och väckte mig för tidigt.
Vi gick till Hyde Park, vädret var tråkigt men man kunde sitta där och äta, vi åt mat från Whole Food (bara nyttigheter där) nyttig-skräp-mat typ. :P

Hon gick hem en stund, men snart kommer hon hit igen, ska titta på The women och Twilight.







XoXo

Missing..

..you!



I drömmen, är det vi mot dom!



The girl he wants..

..don't seem to want him too.

Får inte låten Day n Nite ut ur mitt huvud, älskar den verkligen men kommer tröttna på den om jag kör den på repaet i mitt huvud om och om igen!

Idag har jag gjort allt möjligt, för er som inte vet hur mina dagar ser ut ska jag berätta om en vanlig måndag i mitt liv.

07.45 - Vaknar jag, går upp borstar tänderna, tar på mig mjukisar och går ner.
08.00 - Är med barnen en stund, de har oftast redan ätit frukost när jag vaknar så jag klär på dom, byter blöjor och frågar ca 100 ggr om de ska på toa och så tar jag dom på toa ca 50 ggr.
09.00 - Då börjar deras dagis, jag går med dom dit, det ligger ca 2 min från oss, så jag kan gå ut hemifrån kl 9.
09.05 - Lagar barnens mat, dricker kaffe och tar en cigg, städar övervåningen; Toaletten, dammar mitt, barnens och mina v-föräldrars rum. Dammsuger alla rum och moppar.
10.00 - Dammar köket, vardagsrummet och "matsalen" på nedervåningen, dammsuger där också. Det tar ett tag för alla möbler ska ha olika "produkter"
11.15 - Duschar och fixar iordning mig.
12.00 - Hämtar upp barnen, ger dom mat, leker med dom, toaletten igen.
13.00 - Lägger som för att sova. Städar köket och stryker kläder som tar ca 2 timmar.
15.00 - Väcker barnen (om de inte redan har vaknat), ger dom deras snack, kollar på tv (oftast Balamory), toaletten igen.
16.00 - Är det fint väder går vi till parken i ca en timme.
17.00 - Kommer hem från parken, leker en stund, plockar undan deras ytterkläder, förbereder deras middag.
17.30 - Äter dom!
18.00 - Plockar undan efter dom och diskar och leker med dom i ca en timme.
19.00 - Badar dom, de hatar att tvätta håret så det är gråt, skrik och gnäll hela tiden.
19.30 - Leker med dom och tittar på Balamory till 8 då är det läggdags :)

Ungefär så ser det ut varje måndag, onsdag och fredag, då jag har alla dessa sysslor att göra. Låter säkert jättejobbigt, men jag har kommit in i det så pass mycket nu att jag inte ens märker av det. Det kommer automatiskt liksom och jag blir inte ens trött av det.


XoXo

...



...

Hur gärna jag än vill att du ska lämna mig ifred så tyck du inte förstå!
Du förstår inte att du gör det svårare för oss båda, du har ditt liv nu och jag har mitt.
För första gången på länge har jag äntligen gått vidare så som jag har velat gå vidare och du måste komma och förstöra allt, du bara måste?

Inse fakta det är verkligen över, jag vet att du kommer läsa det här förr eller senare och jag vill bara att du ska inse att jag inte orkar mer.
Orkar verkligen inte mer, orkar inte med dina ursäkter, orkar inte höra att allt kommer ordna sig, orkar inte höra att du vet att det kommer bli du och jag, för det kommer ALDRIG bli så, inte igen, aldrig mer!

Du kommer alltid att vara speciell för mig med tanke på allt vi har gått igenom, du gjorde verkligen allt du kunde för mig och jag kommer inte glömma det, jag kan inte glömma det, vill inte glömma det.
Jag älskar dig för mycket för att kunna glömma nåt sånt, kommer aldrig sluta älska dig, glöm inte det!



XoXo

Har precis..

..ätit en hel pizza!

Japp, åkte och handla med min v-mamma idag i Tesco, hon köpte 1000 pizzor och jag har precis ätit en hel pizza själv. Min v-pappa är hemma från jobbet idag. Han jobbar på en bank, för er som inte har följt nyheterna så är det världens demonstrationer här mot banker och alla klädda i kostym, mest engelska studenter som demonstrerar eftersom de anser att bankmän inte bryr sig tillräckligt mkt om miljön (om jag har fattat rätt) de slår tydligen ihjäl alla de ser ute i kostym, och min v-pappa sa igår; Jag ska ta på mig kostym med flit, jag är så himla arg, de skulle bara våga komma nära mig, skulle döda dom alla!
Han är ju bara för skön!

Mia har fortfarande vattenkoppar men de börjar torka nu, vi väntar bara på att Mak ska få, får han innan de ska åka till Bosnien (den 12:e April) så kan de inte åka eftersom de släpper inte ombord folk med smittbara sjukdomar!

Var hemma hos Danira igår kväll och skulle kolla på Bosnien-Belgien matchen, men deras bosniska kanaler funkade inte, så det blev Gossip Girl istället, med glass, chips, kakor, godis och cola :D

Ikväll ska jag ut med J.
Killen som satt med oss i våran "vip" förra lördan utanför Sound.

I helgen ska vi bara sitta hemma hos Melisa eftersom hon åker hem på söndag i 2 veckor och hennes v-familj ska till Turkiet på fredag så vi har hela huset för oss själva, vet inte än vi ska ut eller inte, men det lär märkas efter några drinkar hemma hos Melisa.

Nu ska jag kolla på Malcolm in the middle och sen kommer säkert barnen vakna, mina v-föräldrar är ute och äter lunch men de sa att de kommer komma hem innan barnen vaknar.



XoXo