Lite om..

..våran helg!

Hmm, Danira är i Turkiet.
Becca har precis kommit hit.

I fredags gick vi till Yate's bar på Leicsters Square. Oh, vad jag ÄLSKAR den baren. Musiken & folket är bara BÄST!
Innan det så var vi hemma hos Becca i Hammersmith (eller vart fan det är nu hon än bor) drack lite, tog bussen till tuben och därifrån till Leicster Square.
Drack ännu mera där, träffade Shiz & David, (Melisas kompisar) vi lämnade henne vid baren med dom medans jag och Becca stormade dansgolvet med våra Otten moves :P
Efter Yate's drog vi till Piccadilly för att hitta vilken buss Becca skulle gå på, när vi hittade den åkte hon hem och jag och Melisa åkte vilse, istället för att gå av vid Oxford Cirkus, åkte vi till Marble Arch (där vi kunde ta samma buss vi skulle byta till på Oxford) men istället tog vi en buss hela vägen tillbaka till Oxford Cirkus och satte oss på våran buss hem, som vi sedan märkte också stannade på Marble Arch.
Bussen stannade i Ealing Broadway och vi var tvugna att ta en taxi därifrån. Ingen av oss vlle åka själv, så jag sov hos Melisa & hon får bara ha nån som sover över ifall hon frågar sin v-pappa.
Så jag var tvungen att gömma mig i hennes rum tills dagen efter då de hade gått.

Lördag morgon var det ju sm sagt "midsommar firande" i Hyde Park, det var jättedåligt väder & skit s vi satt där en stund, det började regna, gömde oss under ett träd sen blev det hur soligt & varmt somhelst så vi satte oss på gräset igen. Melisa åkte hem och skulle vara barnvakt, så jag och Becca drog till Marble Arch och shoppa i Primark, sen vidare till Oxford, Piccadilly, Trafalgar Square och sen Embankemt där vi satt i gräset, lyssna på musik & bara njöt av att vara i London.

Söndagen jobbade jag till 4, Melisa kom & hämtade mig. Åkte och träffa Becca i Hammersmith, och därifrån drog vi till Embankment igen, McDonald's för att käka, sen parken vid Embankment igen, vidare till Leicster Square, träffade på Max och hans kompisar, Max bestämde sig för att bära mig igenom hela L.S, skitkul.
Drog vidare till ett fik, spande in människor och snackade.
Drog till Piccadilly, satt där en stund och drog hem innan 12.

Klockren helg, hann både vila ut & festa .
Bilder kmr nästa gång.

XoXo

Nu är jag..

..lite ledig!

Har städat klart allting nu.
Min v-mamma gick  för att köpa åt och min v-pappa gick för att spela golf, det är meningen att jag ska stryka kläder nu, men jag orkar verkligen inte göra det.
Barnen sover och ska vakna om stund, Mak ville inte sova, i en hel timme låg han vaken och sjöng och försökte väcka Mia, lycka till.
Den tjejen älskaar att sova & äta, som en riktig man är hon, jag lovar.

Ikväll ska vi först hem till Becca och ta några drinkar hemma hos henne, efter det så ska vi gå till Yate's bar i Leicster Square och ta några drinkar.
Jag var i Yate's bar första gången med J, och ÄLSKADE verkligen det stället.
Klockren musik & underbart folk.

Imorgon är det ju Hyde Park som gäller för midsommar firande, efter det har Melisa babysitting, men jag och Becca ska ut iaf, funderar på om jag kanske ska ta med henne till Arts eller om vi ska gå nån annanstans ?
Vet verkligen inte vad vi ska göra, men i London är det inte så svårt med tanke på att du har så mycket att välja mellan.
Det skulle vara underbart om jag kunde vara i Norrköping under dagen och i London på kvällen.
Så att jag kunde vara med min familj, fika med kompisarna under dagen och sen ha alla möjliga val att hitta påunder kvällen, men tyvärr!
Man kan inte ha kakan och äta den (fan vad svensk jag låter:P)





XoXo


Taking back..

..my love!

Alla vet att jag inte tycker om Enrique Iglesias, men jag BARA ÄLSKAR hans låt med Ciara - Taking back my love & lyssnar på den om & om igen här hemma.

Den 28 Juli kommer jag hem till Norrköping och planerar att stanna till den 11 augusti, 2 hela veckor, får se hur jag klarar av det, men jag har även planerat att åka till GBG i ett par dagar till min kusin Anisa och ta Patti med mig om hon får ledigt från jobbet. Har inte sett Anisa sen nyår, fatta det asså?
De senaste 2 åren träffade jag Anisa mer än vad jag träffade Patti eller nån annan i Norrköping.
Jag var hos henne, sen kom hon till mig, sen åkte jag tillbaka till henne, sen kom hon till mig med Barre, sen åkte jag till henne igen, sen kom hon till mig med Dajana och så höll på hur länge som helst i nästan 2 år.
Helt sjukt men galet kul måstejag erkänna.
I augusti har det gått 8 månader sen vi sågs sist, jag tror att hon har sovot sig igenom de månaderna, gått i ide eller nåt medans jag har slitit som ett djur, HAHAHA!

Har städat hela morgonen, drickit kaffe & rökt.
Barnen är i skolan, min v-mamma gick för att handla mat och min v-pappa är ute och grillar. Ska gå ner och göra en sallad och tvinga honom att göra Pimm's, det är en dricka, som sangria typ, men 100 ggr godare.



XoXo

American pie presents..

..the naked mile!

Fan vad jag älskar den filmen, har sett den 10 ggr & kan se den lika många ggr igen.
Mina v-föräldrar är på nån sans föreställning ikväll & jag är barnvakt, men det gör inte så mycket eftersom, Melisa också är barnvakt och Danira är hemma och ska packa, hon åker till Turkiet om några timmar med sin v-familj!
Och min älskling jobbar ikväll.

Imorrn minsann, slutar tidigare (hoppas iaf), träffa Becca på Barons Court, åka till Leicester Square, ta några drinkar i Yate's Bar och ha hur roligt som helst faktiskt.

På lördag är det midsommarfirande i Hyde Park.
Jag, Melisa & Becca ska dit, äta, dricka & umgås med svenskar. Har även sagt till Elly att han och hans kompisar ska följa med, så vi får se vad som händer.
Undrar om det kommer finnas nån midsommarstång man kan dansa runt ? :/

Tänkte lägga upp resten av bilderna från när jag var hemma, så kolla & njuuuut!













XoXo

home sweet..

..home!

Borta bra, men hem är verkligen inte bäst!
Jag kom tillbaka til London i söndags, och det känns så skönt att vara tillbaka, det var UNDERBART att vara hemma. Men mitt London är ändå verkligen bäst!

Jag träffade min älskade familj igen, mina klockrena kompisar, min helt fucked upp stad (som jag egentligen innerst inne älskar) & det kändes som om att jag aldrig lämnat stan.
Alla man känner sitter på samma platser, med samma folk och gör samma sak.

I vissa stunder frågade jag mig själv "varför flytta jag till London egentligen?" men för det mesta undrade jag "varför åkte jag inte till London tidigare.
För hur kul jag än hade hemma, så är London ändå den bästa staden i världen!

De flesta  trodde ju att jag skulle komma på onsdag, fast jag egentligen var där måndag kväll/tisdag morgon. Landade rätt så sent på måndagen, pappa kom & hämta mig, hem för att äta och sen sova i MIN säng.
Dagen efter åkte jag, mamma, pappa & bror till Ica Maxi, där jag ringde till Irma för att säga att jag skulle komma dagen efter och så, ringde direkt upp Amanda efter det och frågade om Irmas kod, pappa körde mig hem till Irma, jag plinga på & höll för kikhålet, hon trodde att det var Amanda.
Hon hoppade tillbaka ett steg, sen hoppade hon på mig och grät skitlänge!

Efter det gick jag till Merdi, SKÄMTDÖDAREN, som fatta att jag skulle komma, jag tror Vildana gola, men men!
Satt hos henne en stund, drack kaffe, rökte & snacka skit. SOM VANLIGT!

Drog till Fräcka för att träffa Irma, Amanda, Tessan och Mateja, satt med dom en stund, tills Patti ringde Merdi och de bestämde sig för att de skulle träffas i stan, jag såg patti gå och sprang mot henne, när hon såg mig kunde hon inte sluta skrika, herregud, hela stan trodde hon hade sett ett spöke!

Hursomhelst, min brors student var klockren.
Jag & Patti fixade oss hemma hos mig, drog till hans utspring, han sprang ut, åkte flak & i gick till Merdi för att dricka och därefter Otten.
Fy fan asså, hur mkt de än har renoverat kmr det ända alltid att vara mla samma skit & samma gamla Otten.

Orkar inte skriva mer, låter bilderna tala för sig själva.



























'





 


Nu orkar jag inte mer.

XoXo