Så himla..

..underbar dag igår!

Vaknade vid 10 på morgonen, drack kaffe och fixade iordning mig, vid ett tiden hom Danira och hämtade mig, jag var sen eftersom jag inte kunde hitta mitt oyster card, men de löste sig genom att jag köpte ett nytt till slut :P

Gick för att hämta Melisa och gick till Hyde Park, det blåste som fan, så vi gick för att shoppa lite innan vi gick till Melisa, hon var tvungen att vara barnvakt från 4 till 7, köpte en Tommy Hilfiger bikini och en strandklänning.
Drack kaffe på nåt italienskt ställe och tog tunnelbanan hem till henne.
Färgade hennes hår, igen. Klippte Daniras lugg och sen klippte jag också Melisas lugg.

Efter 7 visste vi inte vad vi skulle göra, bestämde oss för att åka till Liverpool street när vi satt på tunnelbanan, men hoppade av i sista sekund i Notting Hill, INTE FÖR ATT GÅ TILL ARTS, därifrån promenarade vi till Queensway, där min v-mamma sa att det finns en jättebra indisk restaurang.

Satte oss där för att äta, som alla vet är J (killen jag gick ut med) från Indien, och jag började driva och sa;
A; Alla här är J's släktingar.
D; HAHAHA
M; VA? hur vet du det ?
Jag och Danira tittar på varandra och brister ut i skratt.
M; MEN VA FAN, DU SÄGER ALLTID SAKER SOM INTE HAR NÅT MED VARANDRA ATT GÖRA ?!

Det fanns ca 18 servitörer där och alla stod stilla o varsitt hörn, när de kom för att plocka bort från vårat bord, kom 2 stycken :S och sega som fan, riktig slowmotion.
Mittemot oss satt det däremot en riktigt söt kille men sin kompis, vi trodde självklart direkt att de var bögar :S fråga inte varför, vi har dumma teorier.
Melisa fastande för managern i Khan's (restaurangen) och frågade en av servitörerna;

M; Is that t he manager in the blue shirt?
S; Yes!
M; Ok, can I have him on a plate, hot n' spicy?
S, Yes yes, (med deras roliga accent)

Jag och Danira skrattade ihjäl oss som vanligt,, och Melisa skällde ut oss för att vi betedde oss som barn (HEJ MERDI)
Efter det gick jag och Melisa på toa och Danira stannade kvar och gav managern Melisas nummer och sen kom hon till toan och berättade det.
Jag dog av skratt och Melisa skrek på mig IGEN!

På väg upp från toan kom managern och bad Melisa stanna med han, medans jag och Danira gick uppför trapporna och dog av skratt.
Vi gick ut, där den söta killen var med sin kompis, och hans kompis kom fram till mig och sa, My friend really likes you, jag blev jättechockad och svarade, If he has something to say, he can come and say it himself.
I den stunden kom Melisa ut och den söta killen kom fram till mig.

F (söta killen) frågade om vi ville gå med han och L (hans kompis) och ta en drink, så vi gjorde det.
Hade hur roligt som helst med dom faktiskt, de var hur sköna som helst och vi satt och skrattade tills det var dags för oss att gå hem och de följde med oss till tunnelbanan i Notting Hill.

Vi ska till en klubb med dom (INTE ARTS) på fredag, en klubb som heter DoubleClub som ligger i Angel och är öppen till 6 på morgonen och DET bästa är att Melisas v-familj är på semester och hon är ensam hemma från onsdag.





XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback